Antena Căutare

Delia a avut o petrecere autentic romaneasca dupa cununia civila

Delia a avut ieri cununia civila intr-un cadru restrans, la Targu Jiu, orasul natal al sotului ei. Jurata X Factor a spus da in fata ofiterului Starii Civile chiar la Poarta Sarutului, in prezenta familiilor si a catorva prieteni apropiati. Mirii, impreuna cu cei 20 de invitati au petrecut apoi romaneste, la tara, cu muzica si bucate autentic romanesti.

Delia si Razvan Munteanu si-au unit ieri destinele intr-o ceremonie simpla la care au participat doar apropiatii. Dupa ce au spus "Da", mirii, impreuna cu cei 20 de invitati, au petrecut la tara, intr-un cadru rustic si intr-un stil autentic romanesc. Meniul a fost unul traditional, din care au facut parte salata de vinete, sarmalele, friptura, painea si vinul de casa. Petrecerea "la curte" a fost pe gustul invitatilor, care s-au simtit extraordinar. Dintre acestia, patru au fost domnisoarele si cavalerii de onoare pentru ca mirii au avut doua perechi de cavaleri si domnisoare.

Jurata X Factor a aratat superb intr-una dintre cele mai importante zile din viata ei, purtand o rochie simpla, alba, scurta, semnata Dana Budeanu, si o coronita din flori naturale pe cap.

Desi programul extrem de incarcat nu i-a permis sa se ocupe foarte mult de pregatiri, Delia si-a facut antrenamentul pentru marele DA atat in timpul auditiilor X Factor, cat si in tabara de pregatire. Prin fata ei au trecut sute de concurenti, unii dintre ei care au facut-o sa spuna DA din inima. Cel care insa a ajuns direct la inima ei nu este un concurent X Factor, ci un barbat discret care s-a tinut departe de lumina reflectoarelor: Razvan. Cei doi se vor casatori religios pe 16 septembrie, urmand ca intr-o pauza de filmari de la X Factor sa plece in luna de miere in Africa

X Factor sezonul 2: 196 de concurenti se lupta pentru faima si un premiu in valoare de 200.000 euro!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x