Antena Căutare

"Ea e Măriuca!" Cum s-a pozat Horia Brenciu, juratul X Factor, de ziua fiicei sale. "Această imagine m-a făcut să plâng!"

Horia Brenciu, juratul X Factor are tot ce își poate dori! O carieră de succes, o mulțime de fani și o familie superbă, cu care se mândreşte ori de câte ori are ocazia.

Horia Brenciu, juratul X Factor, are tot ce își poate dori! O carieră de succes, o mulțime de fani și o familie superbă, cu care se mândreşte ori de câte ori are ocazia.

Nu e niciun secret faptul că nu poate trăi fără muzică, dar nici fără fetele lui. Asta este clar! Artistul a înmuiat inimile tuturor fanilor săi cu o imagine adorabilă, în care apare alături de fetița sa mijlocie, Maria, chiar de ziua de nume a acesteia.

"Această imagine m-a făcut să plâng de bucurie! Superb! Minunat!", a scris una dintre fanele artistului. Iar urările de "La mulți ani!" au tot curs pe pagina artistului.

Horia Brenciu va face show, așa cum ne-a obișnuit, în noul sezon X Factor, care va începe vineri, 9 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1. Fiți pe fază!

L-ai văzut anul trecut la X Factor România în trupa Uptown! Acum, şi-a încercat norocul singur în Ucraina. Interpretarea... Nicoleta Nucă, fosta concurentă X Factor, are clip nou! Piesa "Amintiri", compusă de Carla's Dreams, se anunţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x