Antena Căutare

"Fă-te om, fă-te om! Alungă gândul necinstit". Cheloo, despre ipostaza de jurat la X Factor. Artistul a trecut prin momente... "grele": "Primul meu contact cu X Factor a fost sinistru. Am dus un război cu mine"

Chiar dacă începutul a fost mai greu pentru Cheloo, artistul a reuşit să se acomodeze cu mediul şi cu ai săi colegi de juriu, abia în sezonul doi X Factor: "Primul meu contact cu X Factor a fost sinistru. Eu nu am ce cauta acolo. Am dus un război cu mine".

Chiar dacă începutul a fost mai greu pentru Cheloo, artistul a reuşit să se acomodeze cu mediul şi cu ai săi colegi de juriu, abia în sezonul doi: "Primul meu contact cu X Factor a fost sinistru. Eu nu am ce cauta acolo. Am dus un război cu mine".

În prezent jurat la iUmor, Cheloo recunoaşte că X Factor a fost o şcoală bună, iar ceilalţi juraţi au simţit-o pe pielea lor:

"De la un sezon la altul, oamenii se cunosc mai bine. Anticipezi mai bine ce va spune colegul, ştii la ce se enervează, anticipezi", mărturiseşte Delia.

Loredana Anghelache, mesaj amoționant pentru Denisa Răducu: „ Dumnezeu te are în palma lui să nu îţi fie teamă ”... "Eu l-am visat pe Horia în egări, punea zacuscă la mine în bucătărie". Din seria "Amintiri din copilărie&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x