Antena Căutare

Horia Brenciu, acest poet neînțeles al neamului! A scris versuri, special pentru doamna Delia: ”În jurul tău roiesc bărbați / Ei zic că sunt super-dotați / Eu spun că n-ai avut noroc”

Horia Breciu, atent din fire, și-a pus la bătaie calitățile de poet și le-a făcut dedicații colegilor de masă. Și a început cu Delia.

Horia Breciu, atent din fire, și-a pus la bătaie calitățile de poet și le-a făcut dedicații colegilor de masă. Și a început cu Delia.

”În jurul tău roiesc bărbați / Toți cred că sunt simpatici foc / Ei zic că sunt super-dotați / Eu spun că n-ai avut noroc", îi recită artistul.

Iar reacția Deliei nu s-a lăsat prea mult așteptată. O sprânceană ridicată și o comparație... flatantă sau nu: "Poezia me anu a fost așa reușită. Mi se părea că aducea a Vadim".

Muzica și fotbalul fac casă bună! O concurentă, susținută la ”X Factor” de toată galeria din Ștefan cel Mare... Surpriza iernii vine de la Delia. Noul clip al juratei X FACTOR, pur şi simplu MAGIC...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x