Antena Căutare

Horia Brenciu și fosta lui elevă, Adina Răducan, într-o fotografie de mii de like-uri:. Câștigătoarea celui de-al patrulea sezon X Factor a trezit melancolia juratului"Copiii cresc"

I-au trecut mulţi elevi prin mâna, la X Factor, şi a venit rândul să se mândrească, aşa cum îi stă bine, cu roadele muncii sale. De această dată, Adina Raducanu, câştigătoarea celui de-al patrulea sezon, s-a lăsat fotografiată alături de mentorul său.

I-au trecut mulţi elevi prin mâna, la X Factor, şi a venit rândul să se mândrească, aşa cum îi stă bine, cu roadele muncii sale. De această dată, Adina Răducan, câştigătoarea celui de-al patrulea sezon, s-a lăsat fotografiată alături de mentorul său.

În primul sezon la care participat, Horia Brenciu a marchat și prima reușită ca mentor X Factor. A avut încredere în Adina și se pare că nu s-a înșelat. Nu degeaba a câștigat sezonul al patrulea la show-ului.

Adina Răducan, câștigătoarea celui de-al patrulea sezon "X Factor", prima pe liceu după bacalaureat! La 25 de sutimi de nota maximă!

Adina a început să cânte când încă nu împlinise patru ani.. La patru ani, a fost înscrisă de părinţi la un curs de canto la Şcoala Populară de Artă din Buzău, unde a impresionat profesorii cu vocea sa deosebită şi foarte matură.

În timpul uneia dintre competiţiile muzicale la care a participat, l-a cunoscut pe Horia Brenciu, care s-a îndrăgostit de vocea ei şi cu care a făcut duet pe melodiile "New York, New York", "Cabaret", "Cose della Vita".

Cel mai SENSIBIL DUET al serii - Adina și Horia Brenciu! Momentul care l-a făcut pe jurat să PLÂNGĂ necontrolat!

"Această copilă minunată m-a vrăjit cu vocea ei încă de prima dată când am văzut-o şi auzit-o", declara Horia Brenciu despre Adina Răducan, în perioada colaborării dintre cei doi.

Horia Brenciu nu şi-a revenit după moartea tatălui! Juratul "X Factor": “Ar fi împlinit 87 de ani”... Veste nemaipomenită pentru fanii lui Ștefan Bănică! Artistul pleacă în turneul de promovare a albumului "Picat din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x