Antena Căutare

Mai ceva ca la Top Chef! Cheloo, despre un concurent: „Ne-a adus un tort cu bile de aluminiu, vopsit si plin de sange”

Un nou sezon al super show-ului X Factor ia startul duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, iar cei trei jurati, Delia, Cheloo si Dan Bittman sunt pregatiti sa ne impartaseasca momentele inedite traite la auditii. Unul dintre acestea il are drept protagonist pe Ciubotariu Petrica, un cofetar in varsta de doar 19 ani, care le-a adus juratilor un tort cu factorul X.

Petrica a ales sa interpreteze o melodie a lui Sean Paul, insa juratii au avut nevoie de mai mult de atat pentru a se asigura ca merita un loc mai departe in show. „Eu iti dau un DA, doar daca te asezi cu fundul in tortul ala!” a glumit Dan Bittman. Cheloo a plusat si el „Doi de Da!”, iar concurentul nu a stat pe ganduri si a actionat intocmai.

Daca a reusit sa ii impresioneze astfel pe cei trei jurati, telespectatorii vor putea afla urmarind primul episod X Factor, difuzat sambata aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Nu uita: poti urmari primul episod X Factor in AVANPREMIERA, de la ora 10.00, duminica, pe AntenaPlay!

De asemenea, o sa poti vedea LIVE X Factor, de la ora 20.30, aici!

Moment dramatic la X Factor, sezonul 3: Cheloo cheama ambulanta... Jurata X Factor, Delia, a lansat un nou single, in colaborare cu Gojira si Planet H...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x