Antena Căutare

Marta Verrecchia, o voce fenomenală. Concurenta a cucerit juriul X Factor din primele secunde

Marta Verrecchia vine din Italia, are doar 18 ani și a fost însoțită de logodnicul ei, Giovanni, care o susține în toate momentele.

Marta Verrecchia, o voce fenomenală la X Factor, zambeste, are un maieu neagra si o fusta lunga.
Marta Verrecchia, o voce fenomenală la X Factor.

Sezonul 9 al emisiunii „X Factor” poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1

Marta Verrecchia a început să faca muzică în urmă cu 6 ani din întâmplare. Atunci, era jucătoare de volei, dar cânta des. Mama ei a motivat-o în încercarea de a deveni artistă și a susținut-o să își urmeze visul, considerând că este foarte bună la asta.

Tânăra a luat decizia de a abandona voleiul după ce și-a cunoscut intructorul de canto. Din acel moment, Marta a decis că vrea să facă muzică.

Momentul ei din gala X Factor 2020 a fost unul impecabil de la început până la final, chiar dacă a urcat pe scenă cu emoții.

Citește și: Concurentele din categoria lui Ștefan Bănică care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul fetelor sub 24 de ani

Marta Verrecchia a oferit momente magice pe scena X Factor

Reacția juriului la prestația Martei a fost evidentă! Ștefan Bănică a aruncat cu foile în aer și a rămas surpirns de momentul oferit. Nu i-a venit să creadă și a considerat momentul fascinant.

"Esti fenomenală! Unele din notele pe care le-ai luat mi-au făcut piele de găină, parcă m-au electrizat. Mulțumesc pentru lucrul asta." i-a mărturisit Ștefan, uluit de momentul artistic al Martei.

Și ceilalți jurați au fost extrem de încântați și au lăudat-o."Marta, bravo, despre asta este X Factor. Felicitări!", i-a spus Delia.

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria lui Florin Ristei care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul grupurilor​

Marta Verrecchia a ridicat jurații în picioare și a luat 4 de "DA", merge direct în BOOTCAMP.

[ivm guid=rMX9TIrjV5u]

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Mihai Meiroș a venit la X Factor să scape de emoții. Concurentul a ales o piesă extrem de dificilă... Un american și o italiancă au primit bilet spre Bootcamp-ul „X Factor”, sezonul 9...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x