Antena Căutare

Nadir, fostul concurent X Factor, vă pregătește o nouă surpriză muzicală! Artistul a stat de vorbă cu fanii, chiar din studio: "Cine ghicește cum se va numi piesa? Fac orice!"

Fenomenul X Factor nu este doar o emisiune de talente, ci chiar o rampă de lansare pentru cei cu potențial, iar Nadir Tamuz a simțit-o pe pielea lui. Fostul concurent de la X Factor, a reușit să cucerească România cu piesele sale, într-un timp destul de scurt.

Fenomenul X Factor nu este doar o emisiune de talente, ci chiar o rampă de lansare pentru cei cu potențial, iar Nadir Tamuz a simțit-o pe pielea lui. Fostul concurent a reușit să cucerească România cu piesele sale, într-un timp destul de scurt.

Și, cum nu stă niciodată degeba, artistul pregătește o piesă nouă, la care lucrează cu Randi. Entuziasmat și pus pe distracție, Nadir a intrat Live pe Facebook, unde a stat de vorbă cu fanii săi despre surpriza pe care le-o pregătește.

Ba, mai mult, acesta a făcut o înțelegere cu admiratorii săi: "Cine ghicește cum se va numi piesa? Fac orice!". Schimb pe schimb! Însă, din păcate, nimeni nu a reușit să destrame misterul. Iar artistul cu atât mai puțin. Și-a lăsat fanii, în continuare, în suspans.

Un singur lucru este cert: va fi un super-hit, așa cum ne-a obișnuit!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Delia e cea mai tare! Dovada că jurata X Factor a fost mai bună ca Rihanna la concertul de duminică... Delia, succes răsunător! Jurata X Factor a impresionat-o pe Rihanna. Urmează o colaborare între cele două dive?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x