Antena Căutare

OMUL din spatele ARTISTULUI! Cum este Delia, cu adevărat, în viața personală?

Ne-a obișnuit cu atitudinea sa euforică, ce umple camera și cu jovialitatea sa de la masa juraților X Factor. Cum este însă Delia în viața de zi cu zi?

Ne-a obișnuit cu atitudinea sa euforică, ce umple camera și cu jovialitatea sa de la masa juraților X Factor. Cum este însă Delia în viața de zi cu zi?

Culmea, este la fel! NATURALĂ în primul rând și extrem de sinceră. Aceasta ne-a mărturisit într-un interviu că singurul defect pe care îl vede la ea este faptul că nu are răbdare.

Dacă ar fi fost să nu ajungă cântăreață, artista ar fi putut fi o pictoriță talentată, o actriță bună sau un om de televiziune profesionist. Totuși, lipsa de răbdare pare să îi pună mereu bețe în roate.

Făcând un rezumat, Delia este o persoană minunată atât în fața camerelor cât și în spatele acestora, bucurându-ne de fiecare dată sufletul și umplându-ne de energie pozitivă!

Nu uita - din toamnă, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4‬‪#‎xFactor5#xFactorR

FOTO WOW! Nicoleta Nucă, la fel de expresivă și când era doar un bebeluș! Fanii: “Ce dulce ești!”... Horia Brenciu este juratul preferat al frumoasei Angelina Jolie! Iată dovada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x