Antena Căutare

Să-ți facă CHECK-IN, dar să cânte PUȚIN! Lidia Sudor a vrut să fie precum Conchita, dar bagajul vocal a trădat-o

Lucrează pe Aeroportul ”Henri Coandă” din Otopeni și a vrut să-și ia zborul direct în galele live de la X Factor. Numai că, din motive clare, zborul a fost amânat. Cel puțin până anul viitor

Lucrează pe Aeroportul ”Henri Coandă” din Otopeni și a vrut să-și ia zborul direct în galele live de la X Factor. Numai că, din motive clare, zborul a fost amânat. Cel puțin până anul viitor.

După ce ne-a arătat cât de bine se descurcă la CHECK-IN în relația cu pasagerii Răzvan și Dani, ale căror bagaje erau pline de cărțile celebrului autor Horia Brenciu, Lidia Sudor, o tânără de 29 de ani din București, a trecut la partea cu cântatul.

A vrut să fie Conchita, dar lucrurile n-au mers deloc așa cum ar fi vrut cei trei căpitani din aeronava X Factor. Au oprit muzica, au anulat zborul și au trimis-o pe frumoasa Lidia la o nouă rundă de studiu.

Nu mi-ai transmis nimic, nu m-a atins deloc”, i-a spus Ștefan Bănică, în timp ce Horia Brenciu a părut că nu vrea să-și piardă toate rețaiile din Otopeni. ”Floarea rămâne la tine și sper că-mi vei zâmbi când ne vedem pe aeroport chiar și dacă acum îți dau NU”.

Chiar și cu o interpretare LOW-COST, Lidia pare să aibă încrederea necesară unei reveniri în forță în următorul sezon de X Factor. Poate, desigur, facem CHECK-INul ONLINE!

S-a apucat de muzică datorită lui Ștefan Bănică, iar acum a cântat pe aceeași scenă cu el! Amir, talentul pe care toți î... Hariton Galbenu, omul care cântă la... roşii! După ce a transformat juraţii în legume, s-a dezlănţuit pe scenă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x