Antena Căutare

"Singurul lucru bun este că a evitat înjurăturile". Ștefan Bănică, în conflict cu un gangster de Vaslui!: ”Hai, frate, o dăm în manele, aici”

După ce "a avut tupeul" să-l oprească din cântat pe gangsterul de Vaslui, Ionuț Alexandru, Ştefan Bănica a stat la discuţii, în culise, cu mama şi fiul ei. A urmat show-ul!

După ce "a avut tupeul" să-l oprească din cântat pe gangsterul de Vaslui, Ionuț Alexandru, Ştefan Bănica a stat la discuţii, în culise, cu mama şi fiul ei. A urmat show-ul!

"Ţi-am explicat de ce te-am oprit? Crezi că e ok să pleci fără să îi asculţi şi pe ceilalţi?".Și s-a pornit avalanșa!

"Salut! BUG Mafia, Pantelimon, până la moarte! V-am pupat. Hai, frate, o dăm în manele, aici? Mă întâlnesc cu BUG Mafia şi cu Paraziţii, frate. Nu sunt manelist. Pa!".

Cam aşa a sunat ieşirea din scenă a gangter-ului nostru.

Băieţii de la Carla's Dreams scot hituri pe bandă rulantă. Ascultă cea mai nouă piesă - "FRICA"!... După aproape 20 de ani, solista trupei Puls urcă din nou pe o scenă. De data asta, chiar la X Factor: "Nu pot să îm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x