Antena Căutare

Sotul Deliei, un romantic incurabil. A planuit o luna de miere de vis, special pentru jurata X Factor

Dupa ce a spus da multor concurenti X Factor, jurata supershow-lui din toamna aceasta de la Antena 1 a spus da-ul care i-a schimbat viata. Delia s-a casatorit cu alesul ei, iar acum pregatirile pentru o nunta ca in povesti sunt pe ultima suta de metri.

Jurata X Factor este deja nerabdatoare sa imbrace rochia de mireasa, sa isi intampine cu drag invitatii si sa petreaca pana in zori. Pentru ca Delia este foarte ocupata cu filmarile X Factor, de aproape toate detaliile s-a ocupat Razvan. Si surprizele din viata frumoasei cantarete s-au tinut lant. Toata petrecerea este organizata cu cea mai mare atentie la detalii, iar dupa marele eveniment pe Delia o asteapta o luna de miere de vis. Ideea destinatiei exotice i-a apartinut lui Razvan, care si-a cucerit deja proaspata sotie cu povestile despre Africa, continent pe care acesta a avut ocazia sa-l viziteze si pe care Delia abia asteapta sa-l vada.

Asculta si noua melodie a Deliei, "Africana"!

Imediat dupa luna de miere, Delia isi va relua rolul de jurat X Factor si va trai la maximum emotiile concurentilor care se lupta din rasputeri sa isi vada cel mai mare vis implinit.

Din 23 septembrie, telespectatorii vor putea sa ii urmareasca pe Delia, Cheloo si Dan Bittman in ipostaza de jurati si mentori, dar mai ales sa descopere concurentii inscrisi in acest an in cea mai tare competitie a momentului, X Factor!

De la X Factor Romania, la "Trumpet Lights"! Ce ne pregateste Andreea Moldovan (Ami), o diva in devenire... Melanie, X Factor USA, o fata de milioane. De cinci milioane!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x