Antena Căutare

Talent, originalitate, show! Carina Dumitru a făcut spectacol pe scena "X Factor"

Cine spune că nu poţi face un spectacol de zile mari cu muzică populară românească? Ei bine, Carina Dumitru ne-a demonstrat-o din plin pe scena "X Factor".

Cine spune că nu poţi face un spectacol de zile mari cu muzică populară românească? Ei bine, Carina Dumitru ne-a demonstrat-o din plin pe scena "X Factor".

Încrezătoare, cu zâmbetul pe buze şi pusă pe treabă, timişoreanca a luat pe toată lumea prin surprindere cu interpretarea sa. A ales o combinaţie inedită între o piesă semnată Liviu Vasilică şi ritmuri de rap, iar rezultatul a fost spectaculos.

"Ai cântat senzaţional piesa. Foarte tare alegerea muzicală, foarte tare şi pasajul de rap de la final", a spus jurata Delia.

"Ai intrat pe scenă cu o stare bună şi mi-ai transmis lucrul acesta. E pentru prima oară când am avut senzaţia că mă aflu la un concert", a povestit şi Ştefan Bănică.

Vă întrebaţi dacă va merge în etapa următoare? Răspunsul este evident: DA!

Super premiera X Factor a fost urmarită de peste două milioane de telespectatori... Interviu în EXCLUSIVITATE cu Sergiu Braga, motociclistul cu VOCE DE AUR de la "X Factor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x