Antena Căutare

X Factor 2020. Andra Barangă are muzica în sânge, dar alegerea piesei nu a avantajat-o în Bootcamp

Andra Barangă provine dintr-o familie de lăutari și consideră că atuul ei este că muzica face parte din viața sa. Tânăra de 17 ani a venit în Bootcamp, a demonstrat că are o voce superbă, însă Ștefan Bănică a considerat că alegerea piesei a fost una nefericită.

Andra Barangă, pe scena X Factor
Andra Barangă a interpretat o piesă dificilă în Bootcamp

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Andra Barangă are muzica în sânge și a venit în Bootcamp cu o piesă de stare

Andra Barangă vine din Năvodari, are 17 ani, iar talentul este o moștenire de familie, având în vedere că alături de părinții, unchii și bunicii ei, cântă la evenimente.

În audiții Ștefan Bănică a spus despre Andra că interpretează Whitney Houston la un nivel vocal pe care el nu-l mai auzise anul acesta și i-a oferit al patrulea răspuns afirmativ, trimițând-o astfel în Bootcamp. De asemenea, Bănică i-a spus în audiții Andrei că e un diamant neșlefuit și că ceea ce a făcut pe scenă a fost un act artistic demn de luat în seamă.

Citește și: X Factor 2020: Ei sunt concurenții din grupa Loredanei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare a show-ului

În Bootcamp Andra Barangă a încercat să abordeze un stil diferit față de audiții și a interpretat piesa „Creep”, varianta baladă rock.

Tânăra a pășit pe scena X Factor emoționată și dornică să ocupe unul dintre cele trei scaune. Acest lucru ar fi presupus ca una dintre fetele aflate deja pe scaune să se ridice pentru a-i ceda Andrei locul.

Loredana: „Mi s-a părut că te-ai dus într-o zonă neașteptată. Cred că a fost o prestație foarte bună”.

Ristei a considerat că vocea Andrei nu a fost pusă în valoare în piesa aleasă.

Florin: Eu cred că ar fi trebuit să te consulți la alegerea piesei cu Ștefan. Cele mai bune alegeri le face altcineva, care te vede obiectiv.

Delia: Mie mi se pare că ai forță, că ești un concurent pe care oamenii l-ar ghici și l-ar asocia cu voci care sunt de success deja în România.

Alegerea piesei nu a avantajat-o pe Andra Barangă. Ștefan Bănică a decis să nu-i ofere un scaun

Deși a fost pus în dificultate și a apreciat calitățile concurentei, Ștefan Bănică a decis să nu schimbe formula scaunelor pe care o avea deja.

Citește și: Andra Barangă, concurentă X Factor, cântă piesa Rather Me, la Neatza cu Răzvan și Dani

Bănică i-a recunoscut potențialul Andrei, însă alegerea piesei l-a determinat să nu-i ofere un loc în etapa următoare.

Ștefan Bănică: „Dacă ai fi cântat o piesă în românește, talentul tău ți-ar fi spus clar unde să folosești vibrato-ul. Feeleing-ul tău vine din sânge. Ție, în mod special, la posibilitatea de a transmite cred că te-ar fi avantajat o piesă în limba română. Alegerile voastre pentru mine sunt o carte de vizită în acest Bootcamp”.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

X Factor 2020. Melania Cuc l-a pus în încurcătură pe Ștefan Bănică în Bootcamp: „Îmi placi extrem de tare, fată”... X Factor 2020. Andrada Precup, moment de excepție în Bootcamp. Ștefan Bănică, emoționat până la lacrimi: „A fost extraor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x