Antena Căutare

X Factor 2020, Semifinală. Alina Dincă, semifinalista Deliei, a zguduit scena cu piesa "The winner takes it all"

Alina Dincă a uluit juriul și publicul de pretutindeni cu interpretarea ei unică a piesei "The winner takes it all".

alina dinca Galerie
X Factor 2020, Semifinală. Alina Dincă, semifinalista Deliei, a zguduit scena | antena 1

Delia, jurata X Factor, a avut și ea de ales între două voci excepționale din grupa sa, fiind pusă în dificultate de cele două frumoase concurente, Sonia și Alina.

Vreau să o văd pe Alina în această luptă, vreau să văd ce arme scoate pe masa. Mă aștept la o luptă grea, dar frumoasă”, spune Delia despre cele două semifinaliste ale sale. Ea a mai adăugat că pe lângă voce, la X Factor contează și starea și emoția care sunt transmise în timpul momentului lor de pe scenă.

Am cu cine să mă lupt, deși suntem bune prietene”, a spus Alina despre Sonia, ținând cont de performanțele lor din Dueluri.

Citește și: X Factor 2020. Iulian Selea a deschis show-ul și a dus competiția la un alt nivel. Loredana a trăit intens fiecare secundă

Eu și Alina suntem foarte, foarte diferite! Ea interpretează, ea cu o suflare de voce îți dăruiește iubire, te face să simți ”, a spus Sonia despre colega ei.

Atuurile Soniei sunt o voce de excepție și o tehnică foarte bine stăpânită. Atuurile mele sunt un timbru recunoscibil și un feeling pe care nu mi-l poate lua nimeni. (...) Cu asta cred că pot merge mai departe”, a completat Alina.

Cele două semifinaliste au fost asistate și ajutate de Delia la repetiții, unde au primit ultimele indicații pentru a se pregăti așa cum trebuie pentru un show extraordinar.

Cererea e aceeași. Vreau să mă dai pe spate, vreau să fie cel mai bun moment, vreau să îmi cânți Dumnezeiește. Punct”, a adăugat Delia.

Nu rata VINERI, Marea Finală X Factor 2020, de la 20:30, la Antena 1!

Eu sper foarte tare să merg mai departe. Am mizat pe piesa asta pentru că este o piesă de stare, este o piesă care transmite emoție și cred că emoția este un pic mai sus decât performance-ul cu totul”, a spus Alina înainte de a da tot ce poate pe scena X Factor în Semifinală. Frumoasa concurentă a interpretat piesa The winner takes it all a formației Abba.

Delia s-a ridicat în picioare la finalul piesei și a aplaudat-o pe Alina, fiind mândră de ea.

Citește și: X Factor 2020. Alexandra Serenada Sîrghi, moment de excepție pe scena X Factor. Delia i-a lăudat performanța vocală

Eu sunt foarte legată de cântecul ăsta. E cântecul culminat din show-ul Mamma Mia. (…) E foarte interesantă versiunea ta, ți-a pus în valoare sensibilitatea”, a declarat Loredana.

Vreau să tef elicit Alina pentru curajul tău. (…) Încercarea ta de a ieși dintr-un tipar este extrem de bine venită și îți aplaud tenacitatea”, a adăugat Ștefan Bănică.

Cred că ăsta e tipul de moment pe care nu ai cum să îl judeci din punct de vedere ethnic. Adică nu poți să zici nu e un moment lucrat, ci poți să zici doar mi-a plăcut sau nu mi-a plăcut. (…) Ți-a ieșit în această seară”, a adăugat Florin Ristei.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește sezonul 9 și pe Antena Play!

X Factor 2020, Semifinală. Sonia Mosca, semifinalista Deliei, a luat scena cu asalt. “Vorbim de o forță care muntă munți... X Factor 2020: Cine sunt concurenții care merg în Finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x