Antena Căutare

Plaja din Vama Veche, devastată de turiști: „E ca și cum ai merge prin groapa de gunoi”

Mii de tineri și-au petrecut zilele de vacanță la malul mării, lăsând în urma lor zeci de gunoaie aruncate chiar pe nisip! Iată cum a fost filmată plaja din Vama Veche după petrecerea de 1 Mai și de ce internauții s-au revoltat.

Plaja din Vama Veche, devastată de turiști: „E ca și cum ai merge prin groapa de gunoi”
Plaja din Vama Veche, devastată de turiști: „E ca și cum ai merge prin groapa de gunoi” | Facebook Tudor Maxim

Plaja din Vama Veche s-a transformat total după ce tinerii au petrecut până în zori fără să aibă grijă de mediul înconjurător.

Imaginile cu mizeria lăsată în urmă care au fost postate de internauți s-au viralizat rapid și au stârnit controverse în rândul generațiilor în mediul online.

Citește și: Prețul cu care a ajuns să se vândă o bucată de porumb în Vama Veche. Nu contează că e fiert sau copt

Iată cum a rămas plaja după ce petrecăreții au plecat fără să se uite în spate la gunoaiele pe care le-au lăsat!

Plaja din Vama Veche, devastată de turiști

Un internaut care a rămas dezamăgit de turiștii care nu au ținut cont nici măcar de existența coșurilor de gunoi s-a decis să filmeze totul fără să stea pe gânduri pentru a le arăta oamenilor în ce fel a ajuns plaja din Vama Veche după ce a fost gazda a mai multor petreceri în minivacanța care tocmai a trecut.

„Plaja din Vama Veche post 1 Mai! E pur și simplu ca o groapă de gunoi. Asta înseamnă plajele administrate că încă nu s-au deschis oficial de către cei care le-au concesionat sau închiriat. Absolut peste tot e ca și cum ai merge prin groapa de gunoi!

O mare plăcere să stai la plajă! Sticle de plastic, sticle de sticlă. Bine că avem muzică! Clasic, peste tot, pe aici printre vegetația asta ... Peste tot! Absolut dezolant! Sticle de 2 litri de plastic, ambalaje, tot ce vrei. Poți să faci un studiu de caz cu preferințele în materialele de consum ale românilor!” a spus Tudor Maxim în timp ce filma plaja pentru a împărtăși imaginile cu internauții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: La ce sumă ajunge bacșișul unui ospătar care lucrează la un club de lux de pe litoral: „Se vede masa cu valoare”

Internautul a urcat videoclipul atât pe pagina personală de Facebook, cât și pe grupul de Facebook Vama Veche pentru ca acesta să fie văzut de mai mulți oameni.

Reacțiile nu au întârziat să apară, oamenii fiind de-a dreptul indignați de ceea ce s-a întâmplat.

„Asta este buna creștere a celor ce se cred vamaioți, apoi spun că Vama nu mai este ce a fost odată. Rușine! Noi așa îi primim?”, a scris o doamnă.

„Du-te vara în Costinești unde nu sunt «rockeri» și o să ți se pară Vama, Bali. Problema asta a aruncării gunoaielor e peste tot, inclusiv pe munte, pe marginea șoselelor, pe lângă calea ferată, pe malul râurilor. Singura modalitatea de a o combate ar fi ca Garda de Mediu și Poliția să umble-n civil, deghizați în turiști, și să-i filmeze apoi să-i amendeze drastic. Cine nu plătește să facă muncă-n folosul comunității ca-n Germania, la strâns gunoiul”, a mai adăugat cineva.

„Nesimțirea nu are o delimitare geografică precisă. Gândiți-vă că am găsit câteva sticle de bere abandonate în munții Parâng, la peste 1.800 m altitudine”, a mai spus un internaut.

Citește și: Cât a plătit o româncă pentru „trei felii” de cozonac de la un cunoscut supermarket. Nu i-a venit să creadă că prețul e real

La ce sumă ajunge bacșișul unui ospătar care lucrează la un club de lux de pe litoral: „Se vede masa cu valoare”... S-a dus la spital pentru a face o ecografie și a aflat că era declarată decedată de 4 luni. Cum a fost posibilă greșeala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x