Aperitive

Aperitive

Ficăței de pui în manta de bacon

+3 click pentru
galerie

- ingrediente -

  •  500 g ficăței de pui
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce și iute
  • cimbru
  • oregano
  • 200 g felii subțiri de bacon

- mod de preparare -

 Se curăță ficățeii pui, se spală și se fierb în apă cu puțină sare, pentru trei sferturi din cât ar fierbe în mod normal.
Apoi se scurg, se clătesc și se condimentează cu piper,boia de ardei,cimbru și oregano.
Se înfășoară în felii subțiri de bacon și se dau la cuptor, într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, până baconul se rumenește și se strânge în jurul ficățeilor.
Se servec ca și aperitiv, la mese festive, sau cu o garnitură de piure, orez, alături de legume, salate sau murături.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest