Reţeta Andreea Moldovan de astăzi de la Prietenii de la 11 este "Burger", un preparat delicios cu brânză, castraveți murați, roșii, salată, ceapă și carne tocată.
Luni, 01.05.2017, 11:31Reprezentanţii din industria cărnii au anunţat scumpiri pentru carnea de porc încă de la începutul lunii aprilie. Iar preţurile mai mari au ajuns acum şi la raft.
Miercuri, 26.04.2017, 20:07Reprezentanţii din industria cărnii au anunţat scumpiri pentru carnea de porc încă de la începutul lunii aprilie. Iar preţurile mai mari au ajuns acum şi la raft.
Miercuri, 26.04.2017, 19:33O femeie din Jamaica a fost desemnată cea mai bătrână persoană din lume, la împlinirea vârstei de 117 ani!
Miercuri, 19.04.2017, 21:58Pentru unele vedete, mila este mai mare decât pofta. Ne referim, evident, la controversata friptură de miel. Iată ce vedete nu vor să audă de carne de miel şi de specialităţile de Paşte
Duminica, 16.04.2017, 14:07Beneficiile si riscurile consumului de carne de miel 1
Joi, 13.04.2017, 16:41Preţurile pentru un kilogram de carne de miel sunt similare cu cele de anul trecut, variind între 18 şi 28 de lei în pieţe şi ajungând până la 35 de lei kilogramul în supermarketuri.
Joi, 13.04.2017, 07:18În săptămâna mare, românii îşi încep ziua de muncă. la piaţă. Încă de dimineaţă tarabele cu miei au clienţi. Oamenii se grăbesc să prindă cele mai bune oferte chiar de la producători.
Marti, 11.04.2017, 19:22Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă ce conține foarte multă carne - "Takita".
Joi, 06.04.2017, 08:33Macacul negru cu creastă - o specie amenințată, devenită cunoscută după două senzaționale selfie-uri care au făcut turul internetului - este vânat pentru carnea sa într-o insulă din Indonezia, scrie luni mashable.france24.com.
Marti, 04.04.2017, 13:10Cu zece zile înainte de Paşte, reprezentanţii din industria alimentară anunţă că preţul pentru un kilogram de carne de porc creşte. Şi nu oricum ci cu până la 30%. În schimb, carnea de miel, care este şi cea mai căutată în această...
Luni, 03.04.2017, 13:24Paula Seling explică la ”Refresh by Oana Turcu” motivul pentru care a renunțat la carne. ”Este o alegere pe care am făcut-o din dragoste pentru animale”, a firmat vedeta.
Sambata, 01.04.2017, 23:52"Am slăbit, am un regim de viaţă sănătos, fac mult sport, mă simt bine în pielea mea. De exemplu, la micul dejun schimb mereu: omletă, terci de ovăz, unt de arahide pe feliuţe de măr sau banane, clătite americane. Cafeaua o beau cu sirop de agave. La zahăr am renunţat de tot, iar de două luni nu mai mănânc carne, doar peste consum. La prânz, de obicei mănânc salate", a povestit fosta concurenţa de la X Factor.
Miercuri, 22.03.2017, 12:48Nicoleta Nucă, transformare radicală! Artista a venit la Star Matinal şi și-a prezentat meniul zilnic.
Miercuri, 22.03.2017, 12:27E scandal imens în Brazilia, cel mai mare exportator de carne roșie din lume! Reprezentanţii din industria alimentară sunt acuzaţi că au exportat pe piaţa din Europa cantităţi uriaşe de carne descompusă. Mai mult, producătorii ar fi folosit...
Marti, 21.03.2017, 19:27Cel mai mare procesator de carne din lume şi alte zeci de firme braziliene sunt anchetate sub acuzaţia că ar fi mituit inspectorii sanitari, pentru a nu raporta condiţiile neigienice din fabrici. Brazilia este un mare exportator de carne iar...
Marti, 21.03.2017, 07:48A început sezonul. mieilor pentru Paşte. Prețul însă îi nemulțumește pe oier. Cererea nu mai este ca altădată, iar fermierii se tem că vor rămâne cu animalele în ţarc. Fără prea multe așteptări, crescătorii de ovine își pun toate...
Luni, 20.03.2017, 19:27Dan Cosmin vine cu un preparat exotic în fața celor trei chefi. Concurentul îi pune în dificultate pe cei jurați, aceștia nu recunosc carnea de cangur din farfuriile lor.
Luni, 06.03.2017, 21:51Chef Ralu ne arată cum să preparăm "Chili con carne"
Miercuri, 01.03.2017, 10:17Carnea congelată poate ajunge pe mesele noastre un adevărat pericol pentru sănătate. Hipermarketurile, dar şi restaurantele sau cantinele ţin unele produse în condiţii improprii. Asta înseamnă că atunci când ajunge pe farfurii, carnea se...
Duminica, 26.02.2017, 19:3819 echipe de bucătari au gătit preparate delicioase cu care au impresionat juriul, dar şi publicul. Ciorba de rinichi, cârnatul beţivului sau untura de porc vietnamez au fost doar câteva dintre bucatele irezistibile.
Sambata, 25.02.2017, 19:20Anul acesta, ortodocşii şi catolicii vor sărbători Paştile în aceeaşi zi: pe 16 aprilie! Pe scurt, mai avem două luni şi o zi până la această mare sărbătoare a Creştinătăţii. Timp destul pentru a face toate pregătirile, am putea...
Miercuri, 15.02.2017, 16:45Jumătate carne şi jumătate aditivi. Aceasta este compoziţia conservelor pe care le găsiţi în comerţ. Trei sferturi dintre conservele din magazine sunt extrem de dăunătoare organismului, chiar şi atunci când sunt consumate în cantităţi mici. Cei de la Asociaţia pentru protecţia Consumatorilor au analizat ingredientele acestor cutii pline de chimicale şi trag un semnal de alarmă, pentru a le exclude din meniu
Sambata, 11.02.2017, 20:16Jumătate carne şi jumătate aditivi. Aceasta este compoziţia conservelor pe care le găsiţi în comerţ. Trei sferturi dintre conservele din magazine sunt extrem de dăunătoare organismului, chiar şi atunci când sunt consumate în cantităţi mici
Sambata, 11.02.2017, 19:22De luna viitoare vom plăti mai mult pentru produsele din carne. Scumpirea se anunţa încă din luna decembrie. Acum, însă, producătorii de carne au pus-o pe foaie. Au trimis listele cu noile preţuri către magazine.
Joi, 09.02.2017, 19:40Anul 2017 vine cu scumpiri, inclusiv la mâncare. Produsele lactate şi preparatele din carne vor fi mai scumpe începând cu luna următoare. Este prima creştere de preţ din sectorul alimentar aplicată după scăderea TVA-ului.
Miercuri, 08.02.2017, 13:45Anul 2017 vine cu scumpiri, inclusiv la mâncare. Produsele lactate şi preparatele din carne vor fi mai scumpe începând cu luna următoare. Este prima creştere de preţ din sectorul alimentar aplicată după scăderea TVA-ului.
Miercuri, 08.02.2017, 13:31Despre următoarea situaţie am putea spune că se poate întâmpla doar în România. Există un aparat ce poate detecta o substanţă din carne care ne poate îmbolnăvi grav. Îl avem de 10 ani şi nu a fost folosit niciodată, deşi a costat un...
Duminica, 05.02.2017, 09:10Chef Ralu ne arată cum să preparăm cei mai buni colțunași cu carne!
Marti, 31.01.2017, 10:23Chef Ralu ne arată astăzi cum să preparăm o lasagna cu carne tocată și sos bechamel.
Miercuri, 18.01.2017, 09:57Aşa susţin comercianţii care stau cu toba, cârnaţii sau ceafa de porc de două săptămâni în galantare. Unele produse au chiar şi o culoare dubioasă, dar nimeni nu le scoate de la vânzare. Totul e bun, dacă e frig afară. Cei care sunt mai...
Miercuri, 04.01.2017, 19:27Produsele congelate sunt preferate mai ales de cei extrem de ocupați, care nu au timp mult de pregătit în bucătărie.
Marti, 03.01.2017, 17:57Zizik ne arată cum să preparăm coaste de porc cu miere. Amesteci într-un bol toate condimentele, ceapa rasă, usturoiul zdrobit, apoi freci cu amestecul respectiv bucăţile de carne. Le înveleşti în folie alimentară şi le laşi la frigider de...
Joi, 29.12.2016, 09:58Sarmalele sunt nelipsite de pe masa de sărbători şi nu este om care sa nu le îndrăgească. Însă nimeni nu a încercat să le reinventeze. Şi pe bună dreptate! Nu aşa a gândit şi un bucătar din Albă, care găteşte sarmale întoarse, în...
Joi, 22.12.2016, 20:09Carne de struţ este cu mullt mai sănătoasă şi chiar mai gustoasă, spun specialiştii. Şi chiar dacă un kilogram de carne de struţ poate să fie chiar şi de cinci ori mai scump decât cel de purcel, vânzările cresc an de an.
Marti, 20.12.2016, 20:13Carnea de porc este sfântă de Crăciun, doar că nu toată lumea se simte bine după ce mănâncă friptură, cârnaţi şi sarmale! Însă, dacă porcul nu este autohton, ci vietnamez, situaţia se schimbă radical.
Marti, 20.12.2016, 17:04Cu doar o săptămână înaintea Crăciunului, românii se înghesuie printre galantare. Porcul şi produsele din carne de porc sunt cele mai căutate. Iar febra cumpărăturilor îi face pe români să nu mai ţină cont de nişte reguli de aur...
Duminica, 18.12.2016, 19:22Sigur, tradiţionala ţuică fiartă rămâne în continuare o bună metodă anti-frig. Sunt pline târgurile de aşa ceva şi dacă tot bei ţuică fiartă, e bine să pui şi-o friptură de porc pe lângă. La un târg din judeţul Sibiu, aşa au...
Duminica, 18.12.2016, 19:15Crăciunul nu înseamnă doar magie şi miros de brad şi scorţişoară. Românii au început operaţiunea "masa de sărbători". Ca în fiecare an, carnea de porc este cea mai căutată. Fripturile, caltaboşul sau cârnaţii sunt preparatele fără...
Duminica, 18.12.2016, 19:10E în gospodăria unui bărbat din Mehedinţi. Timp de doi ani, porcul de peste doi metri lungime a mâncat în fiecare zi cam trei tipuri de tărâţe, boabe, dar şi câteva pâini întregi. Animalul e mândria familiei, care niciodată, de când se...
Sambata, 17.12.2016, 19:17Înaintea Moşului, în casele românilor de pretutindeni ajunge Ghiţă. Odată sacrificat, porcul a fost rapid transformat în bucate tradiţionale. Şoriciul, cârnaţii preparaţi de gospodine în casă, toba şi lebărul au luat deja drumul...
Sambata, 17.12.2016, 19:15În piaţa din localitatea Domneşti a fost forfotă mare astăzi. Nu pentru că s-au înghesuit cumpărătorii la tarabe să cumpere de carne de porc crescut la curte ci din cauza controalelor efectuate de către Direcţia Sanitar-Veterinară....
Sambata, 17.12.2016, 19:10Cluj Napoca este în această săptămână locul unde simţi in aer cele mai încăntătoare mirosuri. Carne la grătar, gulaş dar şi miresme de prăjituri.toate pe strada bunătăţilor. Bucătari iscusiţi pregătesc de zor tot felul de...
Vineri, 16.12.2016, 13:54Porcul eco, de la ţară, nu e atât de sănătos pe cât pare. Sunt focare de trichineloză în opt judeţe din ţară. Şi aproape 30 de oameni au ajuns deja la spital. Trichineloza provoacă grave probleme digestive, dar poate fi prevenită extrem...
Joi, 15.12.2016, 19:24Atenţie mare când vă cumpăraţi carnea de porc! Nici să nu vă gândiţi să o mâncaţi, până când nu o testaţi pentru trichinelozei. Mai mulţi oameni au ajuns deja în spital. Din fericire, nu vorbim despre cazuri grave.
Joi, 15.12.2016, 16:28Mai sunt doar 10 zile până la Crăciun, aşa că românii ştiu că nu mai au mult timp la dispoziţie pentru pregătirile de Crăciun! Şi cum nu există sărbători fără preparate din carne de porc, oamenii au început să caute cele mai bune...
Joi, 15.12.2016, 16:27Daniela Crudu și-a lăsat mască fanii după ce aceștia au aflat un detaliu neștiut din viața brunetei!
Miercuri, 14.12.2016, 11:32În timp ce multe femei au probleme cu silueta și nu știu ce să mai facă pentru a scăpa de kilogramele în plus, gurile rele spun că Daniela Crudu a ajuns de partea cealaltă a baricadei.
Miercuri, 14.12.2016, 10:15Puiul gătit prea puțin nu are doar gust și textură ciudate, ci îți poate pune în pericol sănătatea, paralizia fiind una dintre cele mai grave consecințe ale cărnii gătite impropriu
Marti, 13.12.2016, 14:35Cel mai scump ingredient de pe masa de Crăciun nu este carnea de porc, ci miezul de nucă. În ultimii cinci ani, preţul unui kilogram aproape s-a dublat, iar în perioada sărbătorilor comercianţii au crescut preţul chiar şi cu 10 lei.
Luni, 12.12.2016, 20:11