Antena Căutare

Articole despre cuisine

VIDEO! Cum să feliezi o banană în doar câteva secunde printr-un truc INEDIT!

VIDEO! Cum să feliezi o banană în doar câteva secunde printr-un truc INEDIT!

Este o bună alegere dacă vrei să păcălești pe cineva sau dacă îți dorești să îi surprinzi pe cei mici

Joi, 13.11.2014, 18:21
Prăjitura Serenada

Prăjitura Serenada

Ingrediente aluat: 500 g de făină 1 ou unt 200 g de ciocolată 1 cană de zahăr sare coajă de lămâie și de portocală umplutură: 1 kg de iaurt 8-10 ouă compot de mandarine și de piersici Mod de preparare Ingredientele...

Vineri, 11.04.2014, 11:21
Prăjitura Serenada

Prăjitura Serenada

E vineri, o zi în care trebuie să fim dulci sau să ne îndulcim. Și din puține ingrediente puține trebuie făcută o prăjitură delicioasă, ce să fie gata în maxim 30 de minute

Vineri, 11.04.2014, 11:01
Cei mai sexy bucătari ai lumii

Cei mai sexy bucătari ai lumii

A spus cineva că bucătării nu sunt sexy? Cine ar fi îndrăznit să spună aşa ceva?

Duminica, 16.03.2014, 13:44
3175 kg stafide, 45 kg sare, 1500 duzini de ouă

3175 kg stafide, 45 kg sare, 1500 duzini de ouă

Cel mai mare tort din lume a fost făcut în 1962 de Van de Kamp s, un brutar olandez care trăia în Seattle.

Miercuri, 05.02.2014, 15:16
GALERIE FOTO! 30 de torturi pe care nu le-ai mânca

GALERIE FOTO! 30 de torturi pe care nu le-ai mânca

Dacă ai avea în față un asemenea tort, l-ai mânca?

Luni, 03.02.2014, 18:33
Reteta: Bitoci, chiftele rusesti

Reteta: Bitoci, chiftele rusesti

Bucataria ruseasca este variata si, de cele mai multe ori, scazuta in grasimi. Multe dintre aspectele gustoase si pozitive din preparatele rusesti se reflecta in ziua de astazi si in bucataria traditionala de pe plaiurile mioritice.

Luni, 25.07.2011, 00:00
FOTO! Bucataria cuser - patrimoniu culinar evreiesc

FOTO! Bucataria cuser - patrimoniu culinar evreiesc

Arta culinara israeliana prezinta asemanari cu bucataria mediteraneeano-orientala, mai ales cu gastronomia araba. Si ei au hummus, falafel, shwarma, lipii, multe specialitati din carne de oaie etc. Cu toate influentele primite de la popoarele cu care s-au interferat, bucataria evreiasca si-a conservat atent cutumele culinare.

Miercuri, 20.07.2011, 00:00
FOTO! Preparatele culinare poloneze, savuroase si consistente

FOTO! Preparatele culinare poloneze, savuroase si consistente

Notele distinctive ale bucatariei poloneze sunt carnea, pestele, cartofii, varza si pastele, mancarurile satioase - cu sosuri, supe groase - si cerealele, precum hrisca. Sunt renumite tocanitele lor vanatoresti, numite bigos, ce contin varza, ciuperci, carne de porc, sunca si sos. Polonezii pun mare pret pe verdeturi, condimente exotice si savoar.

Marti, 19.07.2011, 00:00
FOTO! Bucataria argentiniana, exotica si apetisanta

FOTO! Bucataria argentiniana, exotica si apetisanta

In bucataria argentiniana se simt puternice influente atat ale tarilor Americii Latine, cat si ale bucatariilor europene - spaniola, italiana, germana, franceza.

Luni, 18.07.2011, 00:00
Cotlet de porc cu smantana

Cotlet de porc cu smantana

Cotletul de porc se condimenteaza cu rozmarin, sare si piper, apoi se topeste putin unt intr-o tigaie si se adauga cotletul la rumenit. Se taie baconul cubulete si se adauga langa cotlet, apoi se presara piper si se adauga smantana lichida. Se rup...

Joi, 17.03.2011, 14:39
Ananas in aluat cu fulgi de ovaz

Ananas in aluat cu fulgi de ovaz

Joi, 17.03.2011, 14:29
Biftec tartar

Biftec tartar

e nevoie de o bucata de carne de vita, nu neaparat muschi, care se taie apoi in cubulete mici de tot cu cutitul. Trebuie evitata grasimea in prepararea biftec tartarului. Se taie marunt de tot o ceapa rosie medie, apoi se maruntesc mai multe capere,...

Marti, 21.12.2010, 14:57
Salau gratinat la cuptor

Salau gratinat la cuptor

Marti, 21.12.2010, 14:52
Salau cu legume si sos de capere

Salau cu legume si sos de capere

Preparare: se taie jumatate de dovlecel in felii subtiri, apoi se taie rondele o jumatate de praz. Acelasi lucru se face si cu o vanata, dar si cu un ardei gras rosu. Se pun apoi feliile de vinete la prajit, in ulei de masline incins. In alta tigaie se...

Marti, 21.12.2010, 14:37
Rulada de peste cu sos alb

Rulada de peste cu sos alb

Joi, 16.12.2010, 12:03
Tarta de mere

Tarta de mere

Joi, 16.12.2010, 11:58
Cotlet de berbecut cu ierburi si ceapa tempura

Cotlet de berbecut cu ierburi si ceapa tempura

Ingrediente: cotlet berbecut crutoane rozmarin ou hrean menta cimbru parmezan usturoi miere mustar faina ceapa sos soia apa ulei sare piper Preparare: Intr-o tigaie se pune mult ulei de floarea soarelui la incins, iar in...

Joi, 16.12.2010, 11:56
Macrou cu praz si sos de vin

Macrou cu praz si sos de vin

Don Mariano pregateste o reteta la care foloseste cel mai popular peste fin Romania: macroul.

Joi, 16.12.2010, 11:52
Filetto di vitello al pepe verde

Filetto di vitello al pepe verde

Vasile Leu, bucatar sef la restaurantul Trattoria Italiana din Ploiesti este invitatul emisiunii Euforia Cuisine. El pregateste o reteta de muschi de vita in sos de piper verde. Ingrediente: muschi de vita unt cartofi faina vin patrunjel...

Joi, 16.12.2010, 11:49
Tagliatele cu creveti si sos alb

Tagliatele cu creveti si sos alb

Don Mariano pregateste o reteta rapida de tagliatele cu creveti si sos alb. Ingrediente: tagliatele creveti usturoi dovlecei lamaie ulei de masline ceapa vin sare piper Preparare: El foloseste creveti congelanti prefierti pe care ii...

Joi, 16.12.2010, 11:47
Rulouri de pui si sparanghel

Rulouri de pui si sparanghel

Teo, specialist in fitness si nutritie este invitatul special al lui Nicolai la emisiunea Euforia Cuisine. EL pregateste rulouri de piept de pui cu sparanghel. Ingrediente: piept de pui sparanghel telemea cascaval smantana lamaie patrunjel...

Joi, 16.12.2010, 11:40
Desert de post libanez

Desert de post libanez

se pune apa la fiert, in care se adauga apoi zahar, apa de trandafir. Nucile pisate se pun peste foaia de foietaj, apoi aceasta se impratureste pana ajunge ca un pachetel de primavara si se uda cu apa. Se fac patru pachetele si se pun la prajit in ulei...

Marti, 14.12.2010, 17:28
Muschi de vita cu creveti si ciuperci

Muschi de vita cu creveti si ciuperci

Marti, 14.12.2010, 17:18
Ramsteak

Ramsteak

Marti, 14.12.2010, 12:52
Cod pe pat de taitei

Cod pe pat de taitei

Marti, 14.12.2010, 12:50
Doua retete cu creveti: salata si cu sos tomat

Doua retete cu creveti: salata si cu sos tomat

Chef Cezar il are ca invitat in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv pe bucatarul Ahmad de la restaurantul Habibi. Acesta pregateste o salata de creveti cu sos tomat. Ingrediente: creveti salata usturoi chimen ulei lamaie...

Marti, 14.12.2010, 12:47
Salata Fatoush si salata de masline

Salata Fatoush si salata de masline

Marti, 14.12.2010, 12:40
Salata cu caracatita picanta

Salata cu caracatita picanta

Vineri, 03.12.2010, 19:15
Porc steak Michelle

Porc steak Michelle

Vineri, 03.12.2010, 19:10
Spaghetti con tonno

Spaghetti con tonno

Vineri, 03.12.2010, 19:08
Rulou de vita cu crema de branza

Rulou de vita cu crema de branza

Preparare: se amesteca intr-un bol crema de branza si urda, adaugandu-se putina sare si piper. Se maruntesc apoi oregano, rozmarin si cimbru proaspat si se adauga in amestecul de branza. Pe o folie de aluminiu se intins mai multe felii de carpaccio de...

Vineri, 03.12.2010, 19:05
Muschi de porc cu sos mustar

Muschi de porc cu sos mustar

Vineri, 03.12.2010, 18:52
Muschi de porc cu trufe si spanac

Muschi de porc cu trufe si spanac

Marti, 30.11.2010, 14:57
Ficatei de pui cu vin si chimen

Ficatei de pui cu vin si chimen

Marti, 30.11.2010, 14:51
Muschi de vita cu chipsuri si ciuperci gratinate

Muschi de vita cu chipsuri si ciuperci gratinate

Marti, 30.11.2010, 14:41
Manta turcesc cu sos de iaurt

Manta turcesc cu sos de iaurt

Marti, 30.11.2010, 14:37
Spuma de iaurt, nuci si mango

Spuma de iaurt, nuci si mango

Marti, 30.11.2010, 14:35
Sac kebab & haydari

Sac kebab & haydari

Marti, 30.11.2010, 14:30
Rulou de salau cu morcovi caramelizati

Rulou de salau cu morcovi caramelizati

Vineri, 26.11.2010, 14:37
Tartar de St. Jacques

Tartar de St. Jacques

Vineri, 26.11.2010, 14:34
Creveti tempura

Creveti tempura

Vineri, 26.11.2010, 14:32
Supa pescarului

Supa pescarului

Miercuri, 24.11.2010, 19:03
Spaghetti cu inele de calamar si icre

Spaghetti cu inele de calamar si icre

Miercuri, 24.11.2010, 19:00
Calamar umplut cu orez si legume

Calamar umplut cu orez si legume

Miercuri, 24.11.2010, 18:57
Cocktail de avocado cu creveti

Cocktail de avocado cu creveti

Miercuri, 24.11.2010, 18:54
Tocanita de vita

Tocanita de vita

Preparare: legumele se taie in bucati mari - morcovul in doua, ceapa in doua. Bucata de carne de vita se taie si aceasta in bucati mai mari. Se pun intr-un vas mare toate aceste ingrediente si se presara cu piper negru proaspat macinat dar si cu sare....

Luni, 22.11.2010, 21:27
Dorada cu brocoli

Dorada cu brocoli

Luni, 22.11.2010, 21:25
Pui cu aroma de ghimbir

Pui cu aroma de ghimbir

Luni, 22.11.2010, 21:19
Pastrav umplut cu macrou afumat

Pastrav umplut cu macrou afumat

Preparare: se curata bine doi pastravi de munte, se taie pe lungime, apoi se marineaza cu zeama de lamaie si se asezoneaza cu sare si cu piper negru macinat. Se cresteaza de cateva ori la suprafata apoi pastravii. Separat, intr-un bol se pune macrou...

Luni, 22.11.2010, 21:16

Ultimele știri

x