Antena Căutare

Articole despre scutece

Cum schimbam corect scutecul

Cum schimbam corect scutecul

Scutecele din panza care trebuiau spalate si fierte de nenumarate ori au fost de mult timp uitate. Acestea au fost inlocuite cu scutecele absorbante, de unica folosinta care au revolutionat cresterea copiilor si au usurat misiunea parintilor. Cu o singura conditie: sa fie schimbate imediat ce au fost murdarite.

Joi, 05.08.2010, 00:00
Protest cu scutece murdare

Protest cu scutece murdare

Protestele continua peste tot in tara. La Brasov astazi mamicile sunt cele care au revenit in strada. Inarmate cu scutece murdare, zeci de mame isi striga nemultumirea in fata Prefecturii. Femeile sunt revoltate pentru ca executivul vrea sa taie din...

Joi, 20.05.2010, 13:09
Pampersi folositi pentru guvernanti

Pampersi folositi pentru guvernanti

Mircea Badea comenteaza numeroasele marsuri de protest care au avut loc in Capitala, ieri, punand accent pe acela al mamelor.

Marti, 18.05.2010, 10:19
Bianca a invatat sa schimbe scutece

Bianca a invatat sa schimbe scutece

Bianca a invatat sa schimbe scutece. Cred ca se pregateste si ea. si nu numai. Blonda lui Bote a avut grija de 5 copii. A spalat asternuturi, ba chiar le-a si gatit. Si toate astea cu inima franta. Filmarile emisiunii Singuri cu Vedeta s-au facut chiar...

Luni, 17.05.2010, 19:37
Pampers provoaca iritatii bebelusilor?

Pampers provoaca iritatii bebelusilor?

Mai multe mame au bombardat reteaua sociala Facebook cu fotografii ale copiilor lor in care acestia apar cu iritatii si arsuri dupa folosirea scutecelor Pampers Cruisers si Swaddlers. Luna aceasta, Procter&Gamble (producatorul) a fost dat in judecata si au inceput investigatiile privind calitatea produselor.

Duminica, 16.05.2010, 00:00
x