Antena Căutare

Bravo, tată! Rezumat episodul 14, sezonul 2, din 19 mai. Gioni se electrocutează, iar toți cred că a murit

În al paisprezecelea episod din noul sezon Bravo, tată!, telespectatorii au putut viziona cum Gioni se electroculează, iar toți oamenii cred că a murit, dar și cum copiii vor să scape de Toma. Ce se mai întâmplă cu tăticii se vede pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Colaj cu capturi video din episodul 14 al serialului Bravo, tată! Galerie
Bravo, tată! Rezumat episodul 14, sezonul 2, din 19 mai. Crenguța iese la o întâlnire cu un barbat, iar copiii vor să scape de Toma | Antena 1

Bravo, tată!, rezumat episodul 14, sezonul 2, din 19 mai. Cafeneaua lui Gioni aproape de faliment

Gioni face o vizită cafenelei și vede bacșisul Ramonei care este de doar 50 de bani.

,,Aoleo, de ce merge așa de prost?”, întreabă Gioni.

Ramona îl răspunde că din cauza lucrurilor din meniu care nu prea mai există. Aceasta îi spune că mai are foarte puțin până la faliment.

,,În ce sens faliment?”, întreabă Gioni.

,,În sensul ăla ca va trebui să muncești, în curând”, spune Ramona.

Gioni ia inițiativă și începe să scoată toate electronicele din priză și să stingă luminile din locație. El încearcă să dea jos un bec, dar se electrocutează. Toată lumea crede că a murit.

Bravo, tată!, rezumat episodul 14, sezonul 2, din 19 mai. Crenguța are întâlnire cu un bărbat

Angelica o insoțește pe Crenguța la întâlnirea pe care o are cu bărbatul de pe internet. Crenguța vrea să plece deoarece bărbatul întârzie, dar Angelica îi spune să aștepte, să îi dea o șansă.

Bărbatul își face apariția, iar Crenguța este în șoc de cât de bine arată acesta.

,,Alex, încântat!”, spune bărbatul, în timp ce întinde mâna spre Crenguța.

,,Și mie, adică și nouă... că... tuturor”, răspunde emoționată Crenguța.

Alex o conduce pe Crenguța până acasă, iar acesta încearcă să o sărute. Apare Emil care îi deranjeazîă pe cei doi si se prezintă, ca fiind soțul Crenguței. Alex răspunde că nu are vreo problemă că aceasta este măritată, iar mai apoi le spune că o poate chema și el pe soția lui ca să fie egalitate. Crenguța pleacă nervoasă. 13:18 – 14:48 emil itnervine peste crenguta si barbatul cu care a iesit la întâlnire.

Bravo, tată!, rezumat episodul 14, sezonul 2, din 19 mai. Chikita vrea cafeneaua

Mario, Flavius și Emil îi organizează priveghiul lui Gioni la cafenea. Mario a adus tricouri personalizate pentru toți care sunt la priveghi. Cefalosu și Chikita își fac apariția și le zic să strângă tot din cafenea.

,,Nu ai voie cu marfă de afară la noi în cafenea”, spune Cefalosul.

Băieții nu înțeleg și întreabă la ce se referă mai exact.

,,Eu sunt moștenitoarea de drept a lui Gioni”, răspunde Chikita. Tot ea adaugă că Gioni îi lasă ei tot ce ține de cafenea.

Toți prietenii lui Gioni se strâng la el acasă și îl roagă să repare această situație cu moartea lui.

,,Îți iau mașina, îți iau casa, îți iau cafeneaua, tot!”, spune Ramona.

,,Bine, o să ies și o să spun adevărul!”, îi răspunde Gioni.

Bravo, tată!, rezumat episodul 14, sezonul 2, din 19 mai. Luca și ceilalți copii vor să scape de Toma

Luca adună toți copiii la el în cameră să le spună pentru a scăpa de Toma. Fiica lui Flavius, spune că vrea să scape de el pentru că este casa prea aglomerată.

,,Cu Toma în casă nu avem loc să ne luăm un cățel”, spune Luca și îi convinge pe ceilalți copii să se alăture planului.

Bravo, tată!, rezumat episodul 14, sezonul 2, din 19 mai. Gioni se deghizează în mama lui

Gioni este epilat de către Flavius și Mario. Tot ei îl și machiază pe acesta ca să arate ca o femeie. La cafenea Cefalosul și Chikita fac legea. Între timp, apare Gioni îmbrăcat în femeie, dându-se drept mama lui. Reporterii și cameramanii prezenți în cafenea îl asaltează.

,,Ea este doamna Gionița, mama lui Gioni și a venit tocmai din America pentru acest tragic accident”, spune Mario.

,,Gioni, băiatul meu, a fost o minune de copilaș, de băiețel care toată viața lui a avut grijă de mine”, spune Gioni deghizat în mama lui. Tot el îi spune că mai are nevoie de o singură rugăminte, de inregistrarea de la Chikita în care spune că i-ar lăsa ei Gioni moștenirea.

Cefalosul merge să vorbeasca cu soția lui, Chikita, pe care o roagă să îi dea lui înregistrarea. Chikita îi spune că i-a luat baba mințile, iar Gioni apare în peisaj. Chikita îl trage de păr și îl demască, iar Cefalosul îi dă un pumn.

Gioni și Cefalosul au o discuție între patru ochi. Gioni, aka Sandy, mama acestuia îi spune că îl vede pe fiul ei peste tot

Bravo, tată!, rezumat episodul 14, sezonul 2, din 19 mai. Luca și cei mici îi fac o farsă lui Toma

Copiii încearcă să găsească o modalitate ca să scape de Toma. Aceștia îl pândesc la ușa de la baie, iar Luca, băiatul cel mare începe să strige.

,,Toma, ajutor! E un hoț în casă! Ajutor, ne atacă!”, țipă Luca. Între timp, încep și ceilalți copii să strige după ajutor. Cei mici îl pun pe Toma să meargă după hoț, iar acesta merge în căutarea lui prin casă.

Mai apoi, cei patru copii îl închid pe Toma afară. Dana vine și îl bagă în casă.

Despre serialul Bravo, tată!, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Bravo, tată! este un serial de comedie ce îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel. În fiecare duminică de la 20:00, Antena 1 îi invită pe telespectatori la o porție copioasă de râs și voie bună, sub sloganul: „Aștia suntem, atâta putem!”

Patru bărbați din medii complet diferite devin prieteni prin prisma grădiniței pe care copiii lor o frecventează: un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații.

Noul serial de comedie marca Antena 1 aduce în fața telespectorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune, într-o poveste concentrată în jurul a patru tătici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor.

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare duminică, de la 23:15, serialul Bravo, tată!, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x