Antena Căutare

Burlacul 10 iunie 2021.Simona, la fel de misterioasă ca întotdeauna, s-a retras cu Andi și au făcut ce au simțit. Ce s-a întâmplat

În episodul 14 din sezonul 6 al emisiunii Burlacul, Simona a stat departe de Andi și a decis să iasă în evidență prin alte metode.

Simona a dansat mai mult singură, fără a încerca să fie în competiție cu celelalte concurente. Bruneta a fumat narghilea, a băut un cocktail și se uita cu indiferență la restul participantelor la petrecerea organizată de Andi.

Văzând că nu reușește să îi atragă atenția lui Andi de la distanță, a decis să facă totuși un pas către Andi. Cu toate acestea, burlacul s-a reîntors la fetele care se arătau cu adevărat interesate de el.

Simona a hotărât să continue să încerce să îi atragă atenția lui Andi și s-a băgat în vorbă cu el, aflând cum se simte la petrecere. Apoi l-a întrebat și dacă mai e supărat pe ea.

“Nu e ca și când ai spart ceva și sunt supărat. (…) Nu e vorba despre asta. Trebuie să realizezi. (…) Sper să îți găsești calea”, i-a spus Andi.

Citește și: Burlacul, 27 mai 2021. Reacția Alexandrei după ce Ana a obținut un single date. Ce a dezvăluit Melissa despre sentimentele sale

În stilul ei caracteristic, cu un strop de orgoliu și indiferență, Simona a tot încercat să interacționeze cu Andi, dar totul I s-a părut ambiguu burlacului.

Discuția sinceră pe care Simona a avut-o cu Andi

“Fă ce vrei, fă ce simți”, i-a zis Simona, iar Andi a fost surprins și i-a zis concurentei că așteaptă același lucru și din partea ei.

“Nu mai spune că mă rănești rău de tot”, i-a transmis Simona.

“Câtă ambiguitatea să mai poți duce? Trebuie să spui lucrurilor pe nume. (…) Simt că alergăm în cerc fără niciun obiectiv”, a mai zis Andi.

Simona a rămas pe gânduri în urma schimbului de replici, iar burlacul a fost luat cu asalt de celelalte concurente, care erau nerăbdătoare să vorbească mai mult cu el.

Cât timp Andi a fost reținut de celalte concurente, Simona a stat îngândurată pe marginea piscine. Câteva ore mai târziu, ea a dezvăluit ce a înțeles din discuția cu Andi, atunci când burlacul i-a spus că speră să își găsească calea.

Starea Simonei nu a trecut neobservată pentru restul concurentelor, care au încercat să o ajute să depășească acea stare. Malinka a sfătuit-o să meargă să vorbească cu Andi în privat pentru a găsi o rezolvare.

Citește și: Burlacul, 27 mai 2021. Melissa Azak a avut parte de un single date cu Andi Constantin. Ce doi s-au sărutat pasional

“Simțeam că sunt atât de tensionată încât izbucnesc acolo”, a spus Simona.

Pe ultima sută de metri, înainte de terminarea petrecerii, Simona l-a rugat pe Andi să intre în vilă pentru a purta o discuție.

“La cum era situația între noi, speram să se întâmple acest lucru, a spus Andi.

Simona i-a mărturisit că a simțit că destul de rece cu ea și voia să afle care era motivul. Andi i-a explicat că și-ar dori ca ea să realizeze că ea trebuie să își accepte anumite defecte.

“În primul rând să le conștientizezi ca mai apoi să le îndrepți”, i-a zis Andi.

Burlacul i-a explicat ca aceste defecte o afectează pe ea ca persoană și nimeni nu e responsabil să o ajute pe ea să se vindece.

“Nimeni nu trebuie să-și asume chestia asta. (…) Eu nu mă ascund după traumele pe care le-am trăit. (…) Nu-ți pune speranța că cineva te va face să fii bine. Niciodată nu vei fi bine prin cineva”, a completat burlacul.

Simona a recunoscut că deși vrea să își pună sufletul pe tavă, ego-ul ei e mai puternic și nu îi permite.

“Atitudinea ei este una spășită”, a spus Andi.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul in avans pe AntenaPLAY.ro

Burlacul 10 iunie 2021.Simona a realizat ce se întâmplă și se simte pierdută.Ce crede că are de făcut pentru a nu-l pier... Burlacul 10 iunie 2021. Pe ritmuri orientale, îmbrăcate în costume de bellydance, fetele l-au fermecat pe Andi cu mișcăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x