Antena Căutare

Cu cine se iubește Simona Bălăceanu, fosta finalistă din sezonul 4 Burlacul. Cum arată bărbatul care a cucerit-o pe brunetă

Simona Bălăceanu, fosta finalistă din sezonul 4 Burlacul, și-a găsit sufletul pereche. Tânăra și-a asumat relația cu bărbatul care a cucerit-o, după eșecurile pe care le-a avut în dragoste. Iată cum arată Alin.

Colaj cu Simona Bălăceanu și Andi Constantin la Burlacul sezonul 4 Galerie
Simona Bălăceanu, fosta finalistă din sezonul 4 Burlacul, și-a găsit sufletul pereche | Antena 1

Simona Bălăceanu și Ana Bene sunt cele două finaliste din sezonul 4 Burlacul. Acestea au reușit să-i atragă atenția lui Andi Constantin încă din primele clipe cu frumusețea lor deosebită și felul carismatic.

Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură parcursul lor în reality show. Publicul din fața televizoarelor și-a dorit foarte mult că Simona Bălăceanu să formeze un cuplu cu sportivul, însă destinul nu a fost de partea lor.

Deși au avut mult timp la dispoziție să se cunoască, Andi Constantin a hotărât să dea cu piciorul unei relații cu frumoasa brunetă. Astfel, Burlacul a decis să își continue povestea începută în Turcia alături de Ana Bene.

Alegerea luată de sportiv a adus lacrimi în ochii Simonei Bălăceanu. Pe atunci, tânăra și-a exprimat sentimentele sincere în fața bărbatului, fără pic de ezitare. De altfel, eforturile sale de-al cuceri au fost în zadar.

Citește și: Cum arată Simona Bălăceanu, fosta finalistă Burlacul, în haine de kinetoterapeut. Tânăra s-a lăsat fotografiată la locul de muncă

Bruneta a părăsit reality show-ul cu inima frântă, dar bucuroasă ca a trăit o experiență atât de frumoasă. Odată cu Finala sezonului 4 Burlacul, fosta concurentă a preferat să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Tânăra s-a concentrat asupra pasiunii sale pentru pictură, lăsând deoparte situația amoroasă. În cele din urmă, norocul i-a surâs Simonei Bălăceanu pe plan sentimental. Aceasta și-a găsit sufletul pereche în urmă de mai bine de un an.

Cum arată Alin, bărbatul care a cucerit-o pe Simona Bălăceanu. Fosta finalistă din sezonul 4 Burlacul trăiește o frumoasă poveste de iubire lângă iubitul său

La începutul anului 2023, fosta finalistă din sezonul 4 Burlacul și-a asumat relația alături de noul iubit. Aceasta a publicat pe contul de Instagram prima imagine cu Alin care a generat o mulțime de like-uri și reacții din partea prietenilor virtuali.

Din postările de pe rețelele sociale se poate observa faptul că Simona Bălăceanu radiază de fericire la brațul partenerului său. Bruneta ar putea spune că și-a găsit sufletul pereche pentru că se potrivește de minune cu Alin.

În luna decembrie 2022, bărbatul a distribuit o poză într-o ipostază tandră alături de fosta finalistă de la Burlacul sezonul 4. Simona Bălăceanu s-a lăsat fotografiată cu zâmbetul pe buze în brațele iubitului său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Bălăceanu este foarte rezervată în ceea ce privește viața personală, motiv pentru care nu oferă prea multe detalii importante despre relația ei cu Alin în mediul online. Din când în când, tânăra pune poze alături de partenerul său.

Citește și: Simona Bălăceanu are un tatuaj în zona intimă. Cum arată "desenul" special și în ce ipostază s-a văzut

Cei doi se bucură de fiecare clipă petrecută împreună. Atunci când au timp liber, Simona Bălăceanu și iubitul său nu uită să călătorească. Adesea, ei merg în drumeții pentru a-și face amintiri pe care nu le vor uita niciodată.

Un lucru este cert, Simona Bălăceanu este mai fericită ca niciodată în noua relația, iar postările sale din mediul online vorbesc de la sine.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x