Antena Căutare

Ce a postat Iulia Cazacu de la Burlacul pe internet după ce a fost eliminată de Andi Constantin

Iulia Cazacu a fost eliminată de către Andi Constantin în cadrul Ceremoniei Trandafirului din 26 martie 2021. La scurt timp, a transmis un mesaj.

iulia cazacu ii da o bratara burlacului andi constantin Galerie
Cine este Iulia Cazacu, fosta concurentă de la Burlacul | Antena 1

Deși a fost una dintre cele mai vocale fete din competiția Burlacul, Iulia Cazacu nu a reușit să primească o nouă șansă pentru a-l cuceri pe Andi Constantin.

Încercările numeroase de a se face remarcată, dorind să capteze toată atenția lui Andi, l-au făcut pe bărbat să-și dea seama că nu îi poate fi parteneră de viață.

La Ceremonia Trandafirului, difuzată în cadrul episodului 4, Burlacul Andi a ales să ofere Cristinei ultimul trandafir aflat pe masă.

Citește și: Andi Constantin, deranjat de atitudinea Iuliei Cazacu. Ce reproșuri a avut concurenta

"Rămân cu gândul că mă despart de singurul prieten din competiție. Sunt recunoscător că am cunoscut-o, că am avut acea staisfacție și reușită că am reusit să am o legătură indiferent de natură, cu o personă. Îi doresc să-și întâlnească iubirea și să nu se chinuie să fie plăcută pentru aparențele ei, ci pur și simplu pentru felul ei de a fi.", a spus el.

Iulia Cazacu s-a apropiat și l-a îmbrățișat strând pe Andi Constantin, vreme de mai multe zeci de secunde, după care s-a retras.

Ce a postat Iulia Cazacu pe internet după eliminarea de la Burlacul sezon 6

Vizibil foarte interesată de Burlac, Iulia Cazacu a reușit să nu-și arate dezamăgirea că nu a primit Trandafirul salvator. Însă, pe rețelele de socializare, ea a publicat o imagine ce poate fi un mesaj cu subînțeles pentru Andi Constantin.

Citește și: Andi Constantin a vorbit despre date-ul cu Iulia Cazacu. Ce a spus Burlacul

”Dragostea este o super putere”, este citatul pe care Iulia l-a postat pe contul său de Instagram.

Cine este Iulia Cazacu, fosta concurentă de la Burlacul

Iulia Cazacu lucrează ca asistent manager. Este îndrăgostită de tatuaje și locuieşte la Londra. Ea a studiat în străinătate, Business Management/Human Resources, la Universitatea Anglia Ruskin.

Citește și: Iulia Cazacu, acuzată în repetate rânduri de falsitate. Ce a urmat după: ”Sunt distrusă psihic”

Iulia Cazacu i-a oferit lui Andi Constantin o braţară, atunci când s-au văzut pentru prima oară.

„Eram sigură, nu știu de ce! Sunt aici pentru a ne cunoaște. Sper să îți placă cadoul meu și să-l porți indiferent de ce va fi. Sper să-ți poarte noroc: este o brățară!”, i-a spus tânăra.

Burlacul 26 martie 2021. Iulia Cazacu este eliminată. Catrina a vorbit despre falsitate la Ceremonia Trandafirului... Simona Bălăceanu, mesaj cu subînțeles după ce a fost reticentă la sărutul cu Andi Burlacul. Ce a transmis frumoasa brune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x