Antena Căutare

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Cine cred fostele concurente că va fi câștigătoarea

Fostele concurente nu au evitat să-și expună preferințele în Finala Burlacul, difuzată pe 1 iulie 2021. Fetele care sperau să-l cucerească pe Andi Constantin au spus cine cred că va fi câștigătoarea celui de al șaselea sezon.

colaj cu angela antocel si vanessa tone de la burlacul sezon 6 Galerie
Fostele concurente nu au evitat să-și expună preferințele în Finala Burlacul, difuzată pe 1 iulie 2021. Fetele care sperau să-l cucerească pe Andi Constantin au spus cine cred că va fi câștigătoarea celui de al șaselea sezon | Antena 1

Prima care și-a spus părerea a fost Mădălina Alexe. Ea a considerat că Andi Constantin se potrivește foarte bine cu Ana Bene, cea pe care tânăra o consideră matură. Blondina a susținut că Ana este matură și Burlacul are ce învăța de la ea.

Următoarea care și-a spus părerea despre cine ar trebui să fie câștigătoarea sezonului 6 Burlacul a fost Dominique Nuță. Modelul a mizat pe Simona Bălăceanu pentru că, din punctul ei de vedere, concurenta se potrivește fizic cu Andi Constantin.

Nici Angela Antocel nu a scăpat de întrebarea lui Răzvan Fodor, care a dorit să afle opinia celei mai îndrăznețe concurente din acest sezon Burlacul.

Angela Antocel, sinceră în privința refuzului lui Andi Constantin

Angela Antocel nu a ezitat să capteze toate atenția și în Finala Burlacul sezon 6. Blondina, care a fost eliminată în urmă cu câteva ediții, l-a taxat pe Andi Constantin pentru faptul că a renunțat la ea.

În stilul caracteristic, tânăra din Republica Moldova a răspuns la întrebarea prezentatorului Fodor.

”Nuuu... E un răspuns foarte greu și chiar nu pot să răspund la întrebarea aceasta. Eu mă uit la o relație mult mai profund ca alte personalități și aici nu este vorba doar de o relație. Sunt persoane ok individual, dar în relație poate să se distrugă.”, a spus Angela.

Când Răzvan a rugat-o să dea numele celei pe care o consideră cea mai potrivită pentru Andi, ea a glumit: ”Eu sunt cea mai potrivită. Noi deja am trecut peste.”

La testimoniale, Angela a mărturisit că Andi Constantin nu a greșit când a eliminat-o: ”A fost decizia lui, cum să fie o greșeală?! Trenul a plecat, tuc-tuc-tuc, Angela a plecat la alt bărbat.”

Citește și: Finala Burlacul 1 iulie 2021. Ana Bene este câștigătoarea. Cine este și cu ce se ocupă aleasa lui Andi Constantin

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Vezi emisiunea Burlacul sezon 6 integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1.

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Fostele concurente, prezente la ultimul Cocktail Party. Cât de mult s-au schimbat și ce ma... Finala Burlacul 1 iulie 2021. Andi Constantin și Cristina Jașcu, față în față după ce tânăra a renunțat la el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x