Antena Căutare

Imagini fierbinți! S-au încins spiritele după ce Burlacul a invitat-o pe Andreea la masaj: "Pot să te dezbrac și eu?"

A fost poate cea mai incendiară întâlnire de până acum a Burlacului. De ea a avut parte Andreea, cea care a fost invitată de Andrei la un centru spa.

A fost poate cea mai incendiară întâlnire de până acum a Burlacului. De ea a avut parte Andreea, cea care a fost invitată de Andrei la un centru spa.

Cei doi au stat de vorba într-un cadru mai mult decât intim, iar în momentul în care concurenta și-a dat jos halatul, ochii Burlacului au cam ieșit din orbite. Căci a avut ce vedea, după cum recunoaște chiar el.

"Îmi place ce ascunde Andreea pe sub hainele pe care le poartă", a exclamat Andrei. La rândul său, pretendenta la inima protagonistului a îndrăznit mai mult: "Acum pot să te dezbrac și eu?", l-a întrebat Andreea.

I-a făcut masaj, au stat la taclale, s-au privit și, fără îndoială, l-a cucerit! "Știe să trezească bărbatul din mine", a conchis Andrei.

Atenție, imagini fierbinți!

Sex de la prima întâlnire? Desigur! Una dintre concurente i s-a oferit pe tavă Burlacului... Priviri, îmbrățișări și șoapte la ureche! Pasiunea a atins cote maxime, iar Andreea și-a câștigat primul trandafir al ed...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x