Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Anunțul care i-a lăsat mască pe toți în bootcamp. Deja au ieșit scântei între concurenți

Concurenții au primit o veste ce i-a lăsat mască în bootcamp-ul din ediția 13 a sezonului 13 Chefi la cuțite, de pe 16 aprilie 2024. Prima probă din această etapă a generat scântei la bancurile de lucru.

colaj foto cu chefii si concurentii din bootcamp la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Concurenții din bootcamp au aflat ce temă de gătit a pregătit Irina Fodor | Antena 1

Emoțiile au fost uriașe în bootcamp-ul sezonului 13 Chefi la cuțite, iar tensiunea a crescut în rândul concurenților atunci când jurații au hotărât să dezvăluie tema primei etape. Strategiile au început să apară rapid în rândul participanților.

Se anunță o luptă aprigă. Din 200 de persoane, doar câteva vor ajunge în echipele celor trei jurați. Chef Richard Abou Zaki, chef Orlando Zaharia și chef Alexandru Sautner vor fi foarte atenția la alegerile făcute, punând accent pe anumite detalii care vor face diferența.

Concurenții nu au fost ținuți în suspans prea mult timp. Aceștia au așteptat cu nerăbdare să afle informații despre primul test al concursului culinar. Chefii au dezvăluit că proba nu este nici ușoară, dar nici foarte grea.

„Vrem să vedem surprize și invenții! Vrem să vedem pasiune!”, au evidențiat ei.

„Inima mi-a ajuns în gât! Gata! Am zis că aici mor, Doamne! Tot ce îmi doresc este să nu rămână farfuria goală, cu două felii de pâine”, a mărturisit un concurent.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Gabriela Lucuțar a dezvăluit de ce i se spune Regina Întunericului. Ce mărturisiri a făcut

În ediția 13 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 16 aprilie 2024, Irina Fodor i-a anunțat că vedeta din farfuriile lor trebuie să fie roșia. Vestea i-a lăsat pe toți mască. Deși este un element simplu, concurenții trebuie să se gândească la preparate complexe și creative, care vor impresiona.

„Dacă le dau o roșie tăiată în patru cu sare și pâinică ce se întâmplă?”, a spus Varză în glumă.

„Tema pare simplă, dar să faci roșia vedetă te pune în dificultate”, a mai completat Cătălin Țociu.

„M-am blocat un pic!”, a fost replica unui alt concurent.

De ce au ieșit scântei între concurenți în bootcamp-ul din ediția 13 a sezonului 13 Chefi la cuțite de pe 16 aprilie 2024

Înainte de a începe să gătească, participanții au primit indicații din partea Irinei Fodor: „Cămara este acolo, în spate. Aveți tot felul de legume și alte lucruri pe care ați putea să le folosiți. Ceea ce nu aveți este un aragaz. Există doar un reșou pentru două persoane, puteți să-l folosiți sau nu. Riki este aici să vă ajute. Proba va dura 60 de minute”.

Tot în ediția 13 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 16 aprilie 2024 au ieșit scântei între concurenți. Gabriela Lucuțar a atras imediat atenția celorlalte participante cu ținuta ei neașteptată.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Orlando Zaharia, Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki au făcut un gest pentru Ștefan Popescu

„Nu știu cum o cheamă, tipa cu pompele funebre, a fost o glumă pe acolo legată de hainele ei scumpe. A venit la masă și mi-a zis că dintre noi două eu sunt cea frustrată din moment ce am zis lucrul ăsta. Mi-am cerut iertare pentru că intenția mea nu a fost asta. A fost o neînțelegere. Am remarcat doar cum era îmbrăcată. Deja am început bine, ne-am calmat într-un final”, a dezvăluit o concurentă.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Concurenții au ajuns în bootcamp-ul sezonului 13. Ce s-a întâmplat când au apărut chef... Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Ce au putut jurații să găsească în farfuria unei concurente. Ce s-a întâmplat cu Liviu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x