Antena Căutare

Vincenzo Aiello, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite, s-a căsătorit. Cine e soția lui

Vincenzo Aiello, cunoscut și ca Enzo, a fost concurent la Chefi la cuțite în sezoanele 8 și 9. Tânărul s-a căsătorit ieri la starea civilă, iar la cununie au fost prezenți și alți foști concurenți de la emisiunea Chefi la cuțite.

colaj enzo chefi la cutite Galerie
Vincenzo a făcut pasul cel mare alături de logodnica lui Cristina Ene. Cei doi tineri îndrăgostiți au stability deja că se vor face cununia religioasă în luna mai. | A1

Vincenzo a făcut pasul cel mare alături de logodnica lui Cristina Ene. Cei doi tineri îndrăgostiți au stability deja că se vor face cununia religioasă în luna mai.

Vincenzo și logodnica lui Cristina formează un cuplu de mai bine de 2 ani. Fostul concurent Chefi la cuțite și-a luat inima în dinți și a cerut-o pe iubita lui în căsătorie după doar câteva luni pentru că era sigur pe sentimentele lui și știa că vrea să-și petreacă tot restul vieții alături de Cristina.

Vincenzo de la Chefi la cuțite s-a căsătorit

Frumoasa brunetă a acceptat bucuroasă, iar ieri au făcut pasul cel mare. După cununia civilă, urmează cununia religioasă.

Citește și: Vincenzo Aiello, fostul concurent "Chefi la cuțite", declarație de dragoste pentru Antonia Ștefănescu. Ce i-a transmis tânărul

La starea civilă, atât Cristina, cât și Enzo au ales să fie îmbrăcați în alb. Cristia a purtat o rochie alba superbă, la care a asortat o pereche de pantofi argintii și a avut un machiaj simplu și părul ușor ondulat și prins în coadă. Enzo a purtat o pereche de pantaloni albi, o cămasă alba din in și pantofi negri, potrivit Click.

Cei doi proaspăt căsătoriți au fost surprinși de prietenii lor la ieșirea de la starea civilă, cu zâmbetul pe buze, extrem de bucuroși de momentul pe care l-au trăit.

Enzo deține în prezent un restaurant din București și se ocupă alături de soția lui de pregătirile pentru nuntă. Evenimentul din luna mai va fi unul cu fast la care vor participa mai multe vedete din showbiz.

Cine este Cristina Ene, soția lui Enzo de la Chefi la cuțite

Cristina Ene este o fostă jucătoare de tenis care a făcut performanță în domeniu. Frumoasă bruneă este cu 5 ani mai mică decât soțul ei și în prezent este antrenoare de fitness.

Citește și: Vincenzo Aiello, fostul concurent de la Chefi la cuțite, a trecut printr-o transformare complet neașteptată. Cum arată acum

În ultima vreme, Enzo a trecut prin schimbări majore după ce a slăbit incredibil de mult. Transformarea sa este una de lăudat, dând dovadă de curaj și ambiție.

Pentru că îi place să interacționeze cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale, Vincenzo Aiello obișnuiește să mai publice poze cu el pe pagina sa oficială de Instagram. Deși este o persoană discretă, tânărul nu ezită să împărtășească cu prietenii virtuali ultimele noutăți.

Recent, fostul concurent de la Chefi la cuțite le-a arătat tuturor cât de mult a slăbit de la ultima sa apariție televizată. Celebru manager de club s-a ambiționat și a reușit să piardă mai multe kilograme, iar drept dovadă stau pozele cu el din mediul online.

Echipa roz a pariat pe steaua Michelin a lui chef Richard Abou Zaki și a câștigat. Cum s-au distrat concurenții în culis... Diseară, de la 20:30, la Chefi la cuțite, momente critice în echipa tunicilor roz: „Am înnebunit! Se vedea disperarea pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x