Antena Căutare

Chefii, în pericol! ” - Vrei să ne omori?” Noul sezon începe pe 11 și 12 septembrie, la Antena 1!

În ediția specială „Chefi la cuțite”, în care vedetele Antenei 1 au trecut la cratiță, s-a remarcat ”unicul și inegalabilul” Cosmin Seleși. Da, da, îl cunoaștem de undeva, de la cel mai tare transforming - show, care debutează cu cel de-al 13-lea sezon pe 9 septembrie, de la 20:00.

În ediția specială „Chefi la cuțite”, în care vedetele Antenei 1 au trecut la cratiță, s-a remarcat ”unicul și inegalabilul” Cosmin Seleși.

Da, da, îl cunoaștem de undeva, de la cel mai tare transforming - show, care debutează cu cel de-al 13-lea sezon pe 9 septembrie, de la 20:00.

Ei bine, al nostru Cosmin s-a pus pe gătit, a luat niște somon, câteva ”buruieni” de-o salată și a preparat o gustare menită să-i dea gata pe chefi.

Cu emoție uriașă și cu un scenariu prestabilit: ” - Bleah, ce e asta? Băi, vrei să ne omori?”, parcă văd că asta or să zică”, Seleși s-a prezentat în fața celor trei jurați. Momentul a făcut deliciul telespectatorilor.

„Chefi la cuțite” revine pe 11 și pe 12 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1, cu cel de-al patrulea sezon! Găsești toate detaliile pe pagina oficială a emisiunii!

Vă amintiți de Coana Mița Terorista? Pasiunea pentru Chef Scărlătescu a adus-o la ”Chefi la cuțite”: ”Ia de aici plating... Scărlătescu a trăit uimirea vieții sale, chiar în farfurie! Concurenții i-au copt o mega surpriză! „Nici nu mai știu ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x