Deserturi

Deserturi

Bastonașe crocante din grisine cu ciocolată și alune

- ingrediente -

 Un desert rapid și de mare efect, pentru atunci când se anunță musafiri, sau pur și simplu pentru atunci când simțiți nevoia de ronțăit ceva crocant și dulce, în fața PC-ului.

  • 10-12 grisine lungi
  • 200 g ciocolată( la alegere: dulce sau amăruie)
  • 75 ml smântână pentru fișcă, sau frișcă lichidă
  • 150 g alune sau nuci

- mod de preparare -

 Puneți smântâna lichidă într-un vas, la bain marie și adăugați ciocolata ruptă în ea.

Amestecați până când ciocolata se topește și se omogenizează compoziția, apoi lăsați-o să se tempereze ușor.

Tăiați alunele sau nucile grosier și verificați grisinele, alegându-le pe cele nerupte.

Treceți grisinele prin ciocolată, apoi prin alune, lăsându-le libere la un capăt.

Așezați-le pe un grătar și lăsați-le la frigider până când ciocolata se va întări.

Sunt de mare efect și sigur ii vor cuceri pe cei care le vor savura.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest