Deserturi

Deserturi

Cremă de brânză de vaci cu căpşuni

- ingrediente -

  •  375 g brânză de vaci proaspătă
  • 200 g iaurt
  • 50 g zahăr
  • 1 portocală
  • 400 g căpşuni
  • 30 g miez de nucă
  • 50 g ciocolată cu lapte tăiată mărunt
  • 2 linguri de stafide
  • frunze de mentă verde

- mod de preparare -

 Se amestecă iaurtul cu brânza şi zahărul până se obţine o pastă omogenă. Se opăreşte portocala, se şterge şi se rade. Coaja se adaugă în brânza cu iaurt.

Se spală căpşunile, se curăţă şi se taie în două. Se taie miezul de nucă în bucăţăle, la fel şi ciocolata. Capşunile şi ciocolata se amestecă împreună cu masa de iaurt şi brânză.

Nucile, stafidele şi frunzuliţele de mentă rupte mărunt se presară deasupra.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe