Antena Căutare

Andrei Didiță, număr de rap pe scena iUmor!

Andrei Didiță a venit în platoul „iUmor”, în ediția cinci a sezonului șapte,  cu un număr de rap senzațional, care este o îmbinare între autodescriere și perspectiva concurentului despre lume. 

Andrei Didiță a venit în platoul „iUmor”, în ediția cinci a sezonului șapte, cu un număr de rap senzațional, care este o îmbinare între autodescriere și perspectiva concurentului despre lume.

„Am venit la iUmor pentru a prezenta un mic număr de rap, autodescriere îmbinată cu perspectiva mea asupra lumii.” , a spus Andrei Didiță.

„Nu cred că ceea ce se promovează acum un trap este ceea ce trebuie, așa că nu mă pasionează trapul și nu voi vorbi despre acest subiect.”, a adăugat Andrei Didiță.

Andrei Didiță, număr de rap pe scena iUmor!

„Versurile sunt amuzante, dar la final propoziția nu spune nimic neașteptat sau spectaculos.” , a comentat Cheloo.

Andrei Voicu, spectacol inedit de hipnoză adresat lui Mihai Bendeac! Juratul a încercat să profite de o brunetă superbă... Double G, un număr de improvizaţie care va deveni cu siguranţă viral! Bendeac: "Cea mai lamentabilă imagine din ist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x