Antena Căutare

Cristian Dumitru a prins o finală iUmor. Acum e mare vedetă, atât de mare încât: "La primul meu autograf şi pixul a fost derutat!"

Cristian Dumitru, finalist al sezonului trecut de la iUmor, a fost invitatul special al ediţiei. Concurentul a pregătit un stand up comedy de senzaţie!

Așadar, Cristian Dumitru a revenit pe scena iUmor, în calitate de invitat de această dată, cu moment special pregãtit pentru juriul, public, telespectatori.

Acum e vedetă căci, vorba aceea, a apărut pe scenă lângă Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. N-o spunem noi, o spune chiar el! "La primul meu autograf şi pixul a fost derutat!", mărturisește Cristian Dumitru. Motivul? Domnișoara care i l-a cerut era... unguroaică!

Vă amintiți de "Vine pensia"?

Da, el e, unul dintre membrii trupei de umor Ha-Rap. La momentul respectiv, Cristian Dumitru și colegul său de scenă au urcat pe scena iUmor cu o piesă senzațională de trap care a reușit să-i uimească pe Delia, Cheloo și Bendeac.

Vezi AICI momentul din sezonul 7 iUmor!

Jurații s-au arătat atunci impresionați cei doi “bătrânei” și piesa lor “Vine pensia”. La fel și telespectatorii care i-au trimis în finala sezonului trecut.

„Femeia nu are oase!”. O contorsionistã din Spania îi pune pe jar pe juraţii „iUmor”! „Provin dintr-o familie de circari... Doru Ivanov a făcut senzaţie pe scena de la iUmor: "Copilul meu a fost exmatriculat la doi ani şi jumătate de la gr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x