Antena Căutare

A venit nepregătit și i-a fermecat pe toți! Florin Siriac a făcut senzație la „iUmor”! Bendeac: „E o specie foarte ciudată de umor”

iUmor. Sezon 6. Ediția 4. Florin Siriac a făcut senzație cu „un fel de stand-up” și cu un număr de freestyle pe scena „iUmor”, după ce a spus că nu s-a pregătit pentru momentul lui.

iUmor. Sezon 6. Ediția 4. Florin Siriac a făcut senzație cu „un fel de stand-up” și cu un număr de freestyle pe scena „iUmor”, după ce a spus că nu s-a pregătit pentru momentul lui.

„Am venit la iUmor pentru a-mi povesti anumite întâmplări din viața mea. Nu am mai fost niciodată pe scenă și nu m-am pregătit. Chiar nu trebuie să mă pregătesc”, a recunoscut concurentul.

Pe scenă, însă, s-a dovedit că Florin Siriac avea un as în mânecă... sau mai mulți.

„Visul meu e să plec din România, să învăț o limbă italiană, să cunosc o asiatică… Băi, nu v-ați săturat să fiți români?”, a fost una dintre glumele lui

El a făcut și un număr de freestyle.

„Nu a existat niciodată, în toată istoria iUmor, din punctul meu de vedere, o asemenea răsturnare de situație, la diferență de câteva secunde sau de un minut. A intrat pe scenă, avea o privire tulbure, nu se uita deloc la noi, dar orice l-ai fi întrebat, el avea un fel de ați răspunde… Era extraordinar”, a spus Mihai Bendeac.

„E o specie foarte ciudată de umor involuntar cu accente de umor voluntar. Există o subdiviziune a improvizației care se numește Q&A. Este foarte puțin folosit”, a adăugat juratul.

Dan Badea a fost și el fermecat de Florin Siriac. „Din foame se naște umor”, a spus el.

Gabriel Gherghe, din nou la „iUmor”, cu un număr de stand-up! Tensiuni între el și Cheloo! „Devii străveziu”... Moment emoționant la „iUmor”! Dan Badea a izbucnit în plâns! „M-a luat prin surprindere”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x