Antena Căutare

Iluzionistul Bogdan Sylar i-a fermecat pe juraţii de la iUmor cu trucurile sale! Cheloo: "Sunt convins că am fost prostiţi"

8 concurenți urcă pe scenă în fața juraților, dar doar unul dintre ei va putea câștiga semifinala și se va alătura celor 11 finaliști în lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro, din data de 13 decembrie. Ce șanse are numărul lui Bogdan Sylar?

Iluzionistul Bogdan Sylar i-a fermecat pe juraţii de la iUmor cu trucurile sale! Cheloo: "Sunt convins că am fost prostiţi"
Bogdan Sylar

Iluzionistul i-a fermecat pe juraţii de la iUmor cu trucurile sale și l-a făcut chiar pe Cheloo să exclame: "Am fost prostiți!"

În semifinală concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați. Cei care vor obține 3 "Thumbs up", îi vor pune pe jurați într-o postură dificilă, pentru că Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care vor alege câștigătorul semifinalei iUmor dintre ei.

Alida Coman, supărată rău de tot pe iubit, își varsă oful prin (i)Umor: "Marceeeel? Iubireee?! Ești aici? Ăsta nu-i... Adi Gheo, piratul din Caraibe, e plin de glume: "Am ieșit cu o tipă mai bărbătoasă așa, era un fel de varianta masc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x