Antena Căutare

Olga Lyashuk, cea mai puternică femeie din lume. Sparge pepeni cu pulpele și l-a îngrozit pe Cheloo: "Am devenit cel mai slab de înger bărbat"

Prima ediție iUmor a noului sezon pornește în forță. Primul concurent care sparge gheața în sezonul 7 este o femeie, cea mai puternică femeie din lume. Pe numele său, Olga Lyashuk, aceasta a reușit să-l lase fără cuvinte pe Cheloo. 

iUmor, premiera sezon 7, Ediția 1. Prima ediție iUmor a noului sezon pornește în forță. Primul concurent care sparge gheața în sezonul 7 este o femeie, cea mai puternică femeie din lume. Pe numele său, Olga Lyashuk, aceasta a reușit să-l lase fără cuvinte pe Cheloo.

Olga Lyashuk este de origine ucraineancă și a fost declarată în 2019 cea mai puternică femeie din lume. Este cunoscută la nivel internaţional pentru concursurile de împins maşini, iar pe scena iUmor nu s-a dezis nici de talent, nici de forță fizică.

iUmor, premiera sezon 7, Ediția 1. Olga Lyashuk, în Cartea Recordurilor pentru spart pepeni cu pulpele

Ucraineanca a intrat în Cartea Recordurilor cu un moment de spart pepeni cu pulpele. Impresionat de povestea concurentei, dar mai ales de forța sa fizică, juratul Cheloo a avut o reacție cum rar îl vezi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

iUmor, premiera sezon 7, Ediția 1. Iar atunci când Olga s-a îndreptat spre el, Cheloo a folosit-o pe Delia drept scut uman. Vezi momentul integral al concurentei de cartea Recordurilor, pe scena iUmor, în materialul video:

Doru Octavian Dumitru, invitat special la premiera sezonului 7 iUmor: "Am fost cu nevastă-mea la cumpărături. Bă, p... Ana Ciulpan, dedicație pentru Bendeac: "Vreau pomană să îmi fac și la sârbă să-l atrag/ Să-i găsesc o populară, alt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x