Antena Căutare

Florin Gheorghe, glume pe seama "fraților" săi de etnie rromă, la iUmor: ”Mă enervează țiganii ipocriți!”

iUmor. Sezon 6. Ediția 12. 18 mai 2019. Florin Gheorghe a reușit, în această seară, să-i cucerească pe jurații de la iUmor cu un număr despre țigani. 

iUmor. Sezon 6. Ediția 12. 18 mai 2019. Florin Gheorghe a reușit, în această seară, să-i cucerească pe jurații de la iUmor cu un număr despre țigani.

Recunoaște că este țigan, pentru ”că e prea negru ca să nu fie evident”, însă este enervat de cei ipocriți, după cum a mărturisit el în fața juraților.

”Sunt destul de negru ca să fie evident că sunt țigan. Am 18 ani și mă enervează țiganii ipocriți.”, și-a început el numărul.

”Când i-am spus soției mele că vreau să fac stand-comedy a zis că nu vrea, că nu-i e foame, apoi a zis că nu-i place să râdă oamenii de mine.”, a mai spus el, spre amuzamentul juraților, care s-au arătat cuceriți de reprezentația lui.

”Trebuia să te faci actor, Florin”, i-a spus Cheloo, care a completat: ”Mă bucur că ești aici, mă bucur că nu ești agresiv. Sper să devii actor într-o zi, ca să aibă și Bendeac un coleg.”, i-a mai spus el.

Delia a mărturisit la iUmor care este cea mai mare dorință a ei: ”Vreau să fie ceva nemaivăzut, nemaiîntâlnit!”... Leroy Patterson, omul care a sărit pe un ”covoraș” de piuneze! Delia, speriată: ”Dacă aveți fobie de ace, nu priviți ace...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x