Antena Căutare

Delir curat pe scena iUmor! Costi Pucă a făcut freestyle în ritm de rap și i-a dat gata pe toți! „Fata e cu ochelari înseamnă că e moartea mea”

Moment incredibil în a șasea ediție din sezonul șapte al emisiunii iUmor! Costi Puca e o adevărată senzație în materie de versuri și improvizație!

Moment incredibil în a șasea ediție din sezonul șapte al emisiunii iUmor! Costi Pucă e o adevărată senzație în materie de versuri și improvizație!

Costi are 18 ani și a venit pe scena emisiunii cu un super număr de freestyle! Practic, Mihai Bendeac și Delia i-au arătat diferite obiecte sau persoane și puștiul, cu multă istețime și dibăcie, a făcut rimă după rimă!

Versurile au fost senzaționale și combinațiile de cuvinte au surprins juriul, frază după frază!

Chiar dacă Cheloo nu s-a lăsat impresionat de acest număr, Costi Puiu a primit două voturi la iUmor și a mers mai departe în concurs!

Dă-i cu ciocănelul în...tigaie! Trei bunicuți în chiloți au cântat cu forță, din bazin! „Ține ritmul!”... Lumea a râs, dar nimeni n-a înțeles drama morsei Sethward de la iUmor! Care este povestea din spate! „Îmi vine să plâng....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x