Antena Căutare

Sexy Bad Angie de la Chefi la cuțite, număr senzațional de roast, la iUmor! „Mărimea contează doar când...”

Angi Moisescu, celebra Bad Angie care a făcut spectacol în emisiunea Chefi la cuțite, ajungând până în semifinală, a venit să facă roast de cinci stele la iUmor!

Angi Moisescu, celebra Bad Angie care a făcut spectacol în emisiunea Chefi la cuțite, ajungând până în semifinală, a venit să facă roast de cinci stele la iUmor!

La fel de sexy și dezinhibată, concurenta a urcat pe scena emisiunii iUmor cu un număr de roast, cu și despre viața ei.

Am aflat că a fost inițial dansatoare, apoi s-a reprofilat pe bucătărie și, după ce a participat la emisiunea Chefi la cuțite, Angi a preferat să facă spectacol culinar!

De data aceasta, frumoasa blondină a vrut să facă show și cu un număr inedit de roast, cu și despre viața ei!

”Am descoperit că mărimea contează doar atunci când... e mică”, a povestit aceasta despre conversațiile cu clienții din perioada când dansa în club.

Totuși, chiar dacă glumele au fost bune, concurenta nu a reușit să primească suficiente Like-uri la iUmor pentru a merge mai departe!

N-ai mai văzut așa magie! Sylar e barmanul care a făcut băuturile să apară prin puterea minții!... Atențiune, națiune! Cine știe ce sunt turnicheții?! Alex Șerban, show uriaș de stand up! „Mă plesneau urechile peste och...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x