Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Sergiu Mirică, roast-ul care a bucurat-o pe Iulia Albu. "Am impresia că mi-am uitat șevaletul acasă"

Sergiu Mirică, celebrul comediant, a intrat în scenă pentru un roast de zile mari la adresa designerului Iulia Albu.

sergiu mirica la iumor 12 Galerie
Sergiu Mirică, celebrul comediant, a intrat în scenă pentru un roast de zile mari la adresa designerului Iulia Albu. | Antena 1

Sergiu Mirică a venit în această seară la iUmor pentru a o lua la roast pe Iulia Albu. El s-a îmbrăcat adecvat, pentru a stârnit critici și comentarii răutăcioase din partea designerului vestimentar.

Comediantul a purtat un sacou auriu, o cămașă colorată și un lanț grosolan. El a povetsit în culise că îi place foarte mult de Iulia Albu și de faptul că e ironică.

“M-am simțiti prost că știam că o să fie și Iulia aici în juriu și ea cu asta se ocupă, cu fashion-ul”, a zis Sergiu.

Sergiu Mirică, roast-ul care a făcut-o pe Iulia Albu să râdă în hohote

Comediantul a spus că nu înțelege de ce Iulia Albu a ajuns în juriu la iUmor pentru că ea nu se pricepe la roast-uri și la comedie.

“Și apoi mi-am amintit că e și Bendeac în juriul iUmor. Comedia nu este un criteriu”, a menționat comediantul.

Citește și: iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Costel, roast incendiar la iUmor. “Comedianta cu corp de zeiță, ceea ce nu se va scrie"

Pentru că pe Instagram Iulia s-a descris drept colecționară de relicve, Sergiu a spus că singurul motiv pentru care designerul a venit la iUmor este să adauge la colecția ei și cariera lui Cheloo. Jurații și publicul au râs copios și l-au aplaudat pe stand-up-er.

Sergiu a vorbit și despre divorțul Iuliei de fostul ei soț, dar și despre faptul că el i-a dat papucii.

“Mai trist e că papucii ăia nu se potriveau cu nimic din garderobe ei”, a adăugat Sergiu Mirică.

“La București poți să te Piteși, dar la Pitești nu îți înghite nimeni prostiile astea cu fashion-ul”, a mai adăugat Sergiu Mirică, după ce a aflat că Iulia e născută la Pitești, dar s-a mutat la București.

Sergiu spune că Iulia a renunțat la avocatură pentru a deveni designer.

“Corsetul ăsta nu se potrivește cu constituția ta. Ce treabă are corsetul cu legea fundamental a țării?”, se întreba Sergiu Mirică.

Citește și: iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Macanache, roast-ul care a făcut furori. “Ea a crezut că Puiu Călinescu este aperitiv”

Stand-up-erul a continuat roast-ul acid la adresa carierei pe care și-a ales-o Iulia Albu.

“Critic de modă. Și aveam impresia că noi, comedianții, nu avem chef de muncă”, a mai completat comediantul.

Apoi, pentru a demonstra că și el poate deveni critic de modă, Sergiu Mirică a vorbit vestimentația Iuliei Albu.

“Ești și frumoasă și deșteaptă. Ca dovadă că ești deșteaptă ai creat personajul Iulia Albu și te-ai dus la televizior cu o găină. Și acum ce e ăla la gât? Un kurtos kolacs? Habar n-am”, a zis Sergiu.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Ramona Bădescu, roast-ul care s-a încheiat apoteotic. Gestul care a uimit."Un război ... iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Mihai Alexandru,partenerul Iuliei Albu,roast senzațional.“Sunt cocoșul care lipsea din via...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x