Antena Căutare

Primul mesaj al Antoniei după ce a părăsit casa Mireasa. Ce a postat pe rețelele de socializare

Antonia a fost eliminată ieri din casa Mireasa, sezonul 9. Concurenta și iubitul ei, Cristian, și-au luat rămas-bun, fiind copleșiți de durere, cu ochii în lacrimi.

colaj antonia si cristian Galerie
Antonia a fost eliminată ieri din casa Mireasa, sezonul 9. Concurenta și iubitul ei, Cristian, și-au luat rămas-bun, fiind copleșiți de durere, cu ochii în lacrimi. | A1

Antonia a intrat miercuri în cursa de eliminare alături de Cristina și Elena. Fata a fost pedepsită pentru că, pe fondul problemelor de sănătate, vomita și își închidea lavaliera pentru a ascunde acest lucru.

Primul mesaj al Antoniei după ce a părăsit casa Mireasa, sezonul 9

S-a dat de gol după o discuție cu Cristian, când a mers direct în grădină să vomite, fără să închidă lavaliera. A urmat imediat un episod în baie, după care a spus că a uitat să închidă dispozitivul, admițând că face des acest lucru.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 25 aprilie 2024. Antonia, în lacrimi: Mă vor vota toți susținătorii Laurei!

Acest lucru contravine regulamentului Mireasa. În plus, conform psihologului Eduard Puiu, fata are nevoie de ajutor specializat pentru a câștiga lupta cu bulimia.

În gala de vineri, 26 aprilie 2024, s-a citit rezultatul cursei de eliminare. Verdictul publicului a fost clar: Antonia trebuie să părăsească emisiunea.

După acest anunț, iubita lui Cristian a mers să-și facă bagajele, iar înainte de Mireasa Capriciile Iubirii, a părăsit casa Mireasa.

Multe dintre concurentele din casă au plâns plecarea Antoniei pentru că ele se împrieteniseră. Cele mai afectate de plecarea Antoniei au fost Cristina și Maria, iar apoi, în mod evident, doamna Daniela și Cristian.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 25 aprilie 2024. Antonia și Cristian au dormit împreună. Imagini incendiare cu cei doi

După ce Antonia a părăsit platoul, Cristian a stat doar cu capul plecat și păea că nu mai are stare, fiind extrem de trist din cauza plecării iubitei lui.

Aseară, Antonia a publicat pe rețelele sociale primul mesaj după ce a părăsit casa Mireasa. Deși o încercau multe sentimente și probabil avea multe lucruri de spus, Antonia a ales să spună ce o apăsa cel mai tare, și anume dorul de Cristian.

Antonia a ales să posteze pe Insta Story un video alb-negru cu ea și Cristian, cu momente din casa Mireasa, când cei doi se priveau cu tandrețe, își zâmbeau, se îmbrățișau și se sărutau. Pe acel video de pe story, Antonia a adăugat “deja îmi e dor de tine” în limba engleză, semn că se gândește a iubitul ei.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea Antoniei. A fost una dintre cele mai dureroase despărțiri de la Mireasa

Înainte să iasă din casa Mireasa, într-o discuție pe care ea și Cristian au avut-o în curtea casei Mireasa, Antonia i-a promis că o să îi scrie cât de des poate, o să îi trimită pachet și o să se gândească mereu la el. Se pare că Antonia are deja sufletul îndurerat din cauza distenței și a dorului care o despart de Cristian.

Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea Antoniei. A fost una dintre cele mai dureroase despărțiri de la Mireasa... Schimbarea de look neașteptată pe care Doamna Anina de la Mireasa și-a făcut-o recent. A surprins pe toată lumea cu rezu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x