Antena Căutare

Amna, dezvăluire ce i-a uluit pe fani: „Noaptea cântam în baruri, ziua traduceam documente pentru Uniunea Europeană să plătesc rata la mașină”

Amna, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, a dezvăluit în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 detalii incredibile despre cum a început cariera sa în muzică! Artista a povestit cum ziua se ocupa de job, iar noaptea cânta în diferite locații!

După ce a lansat alături de Dorian Popa piesa „Cealaltă ea”, melodie de succes ce a cucerit topurile muzicale, Amna revine cu „6 șoapte”, un single cu un mesaj aparte, ce are la bază o declarație de dragoste, pusă pe note muzicale.

AMNA, INVITATĂ LA EMISIUNEA „NEATZA CU RĂZVAN ȘI DANI” DE LA ANTENA 1

Fanii au putut asculta piesa în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1. A fost un moment cu adevărat special, urmat apoi de detalii mai puțin știute din viața cântăreței:

Amna este extrem de creativă și lansează piesă după piesă, dar are grijă să fie activă și pe pagina sa de Instagram, acolo unde fanii o urmăresc cu mult interes. Cântăreața are mai bine de două sute șaizeci de mii de urmăritori în mediul online și fiecare postare a sa devine instant virală, adunând mii de Like-uri și reacții.

citește și: Cel mai fierbinte videoclip al momentului! Dorian Popa și Amna, filmare incendiară la mare! Cum sună piesa „Cealaltă ea”

Totuși, puțini sunt cei care știu cum a început cariera frumoasei Amna. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

citește și: Amna a explicat motivul pentru care a divorțat! „Nu degeaba am stat 12 ani împreună. Este foarte greu!”

Un alt moment cu adevărat savuros din timpul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 a fost atunci când matinalii au provocat-o pe artistă la un super joc de pronunție!

Amna a trebuit să demonstreze că știe cum se pronunță „Eyjafjallajökull” (unul din cei mari mari ghețari din Islanda, al cărui nume a fost, în urmă cu ceva timp, coșmarul prezentatorilor din întreaga lume), „Auch” (numele unui oraș din Franța) sau „Ptuj” (localitate din Slovenia).

Cât de bine s-a descurcat artista și ce spectacol a ieșit? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

Ce tipuri de teste COVID-19 există și cât de precise sunt! Medicul Adrian Marinescu: „Românii trebuie să se testeze”... Lorena Balaci, fiica „Minunii blonde” a fotbalului românesc”, dezvăluire de senzație la Neatza: „Nimic în viață nu este ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x