Antena Căutare

Cum l-a surprins Dani Oțil pe fiul său în platoul de la Neatza. Micuțul Tiago „i-a luat locul” tatălui său: „Pot ieși la pensie”

Tiago a fost prezent în platoul de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Dani Oțil și-a surprins fiul în timp ce se afla la pupitrul său.

Colaj cu Tiago Oțil, Dani Oțil și Gabriela Oțil Galerie
Tiago Oțil a fost prezent în platoul de la Super Neatza cu Răzvan și Dani | Instagram & Antena 1

Dani Oțil a publicat pe rețelele sociale imagini cu fiul său, care s-a aflat în platoul de la Super Neatza. În timpul emisiunii Tiago a sta în culise și a privit absorbit momentele artistice, însă în pauze a ajuns și pe platou, unde s-a așezat la pupitrul la care s-a aflat Dani Oțil în timp ce a moderat un joc marca Power Couple.

„Pot ieși liniștit la pensie”, a scris Dani Oțil în dreptul imaginilor cu „înlocuitorul” său.

Citește și: Tiago, apariție adorabilă la Neatza, alături de Dani Oțil. Ce dialog a avut cu tatăl său: „Nu l-am învățat eu. Ce a auzit acasă”

Cum l-a surprins Dani Oțil pe fiul său în platoul de la Super Neatza cu Răzvan și Dani

Fanii au fost încântați să-l vadă pe Tiago la Neatza:

„Adorabil, Tiago Otil din Corbeanca, cum spune el drăguț când îl întreabă mămica”, „Cel mai pozitiv si adorabil copil!”, „SUBLIM!!!Ce mai frumos, gingas, adorabil si mai dragalas copilas- Tiago Otil!”, „Ce baietel minunat! Felicitari!”, „Wow ce frumos a crescut...”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani în dreptul imaginilor publicate de Dani Oțil pe contul său de Instagram.

Citește și: Dani Oțil și-a tuns singur fiul acasă. Cum a reacționat Gabriela Prisăcariu când l-a văzut pe micuțul Tiago

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gabriela Prisăcariu a publicat și ea imagini cu Tiago, în timp ce micuțul stătea cuminte în culise și privea trucurile magicianului Robert Tudor. Tiago l-a aplaudat fericit pe magician.

Citește și: Tiago, reacție adorabilă când a văzut o fotografie cu tatăl lui în copilărie. Cum arăta Dani Oțil când era mic

Tiago a avut mai multe apariții adorabile în platoul de la Super Neatza. Micuțul a fost prezent la emisiunea matinală chiar și când tatăl lui era plecat la filmările Power Couple în Malta. Atunci, micuțul a avut un moment savuros când a răspuns cu „Da” la toate întrebările primite din partea lui Răzvan Simion.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în 2023

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în vara anului trecut. La nuntă a participat și fiul lor.

„Vreau să îi mulțumesc în primul rând soției mele, pentru că mi-a dat o șansă la 40 și puțin de ani să fiu și eu căsătorit. Vreau să le mulțumesc părinților ei că au făcut-o și au crescut-o. Puteau să nu o crească atât de mult, să arăt și eu bine în poze. Vă rog eu mult de tot photoshopați-mă, vreau să arăt și eu de dimensiuni normale. Vreau să le mulțumesc și rudelor mele”, a mărturisit prezentatorul TV.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cununat religios pe data de 30 iulie 2023. Gabriela a devenit oficial doamna Oțil în urmă cu mai bine de 2 ani. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au cununat civil pe 15 mai 2021, însă și-au dorit să facă și cununia religioasă, urmată de o petrecere cu fast.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x