Antena Căutare

Dani Oțil, mărturisire completă despre aventurile amoroase din facultate: „Dintre cele 38 de fete pe care le aveam în grupă, am iubit vreo... 37”

Că Dani are mare trecere în rândul reprezentantelor sexului frumos nu mai e o noutate, însă cine-și închipuia că vedeta a fost un răsfățat al femeilor de puțină vreme se înșală. În realitate, matinalul a avut un succes teribil de la vârste fragede.

O destăinuire făcută în premieră la „Neatza cu Răzvan și Dani” ne demonstrează că acesta s-a bucurat de aprecierea domnișoarelor încă din facultate și potrivit propriilor declarații, acesta a iubit 37 dintre cele 38 de colege de grupă din facultate.

Noutățile așteptate de o țară întreagă. Flaviei i s-a făcut milă de noi și ne spune că vremea se îndreaptă!... Dani nu s-a ferit să spună ce ar face dacă o să câștige la loto: „Aș lua toate fetele care se chinuie prin Dubai și le-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x