Antena Căutare

De ce lipsește Florin Ristei de la Neatza: „A plecat și cu glumele după el”. Anunțul făcut de prezentator

Florin Ristei a intrat în direct prin videocall pentru a explica de ce lipsește de la Neatza. Unde se află prezentatorul acum și cum au reacționat colegii lui de platou când au aflat anunțul făcut de el.

De ce lipsește Florin Ristei de la Neatza: „A plecat și cu glumele după el”. Anunțul făcut de prezentator Galerie
Florin Ristei a intrat în direct prin videocall pentru a explica de ce lipsește de la Neatza | colaj foto florin ristei la neatza

Ediția de matinal de diminică, 28 ianuarie 2024 a venit cu o surpriză pentru telespectatori. Echipa Super Neatza nu a fost completă, iar cei de acasă nu au putut să nu observe absența lui Florin Ristei din emisiune. Cu toate acestea, prezentatorul a intrat în direct, prin videocall, pentru a explica adevăratul motivul pentru care lipsește de la Neatza.

De ce lipsește Florin Ristei de la Neatza. Unde se află prezentatorul acum

Pe lângă prezentator, Florin Ristei este artist. Acesta nu își neglijează cariera de muzician și este plecat din țară pentru a pune la punct noi proiecte. Cântărețul și gazda matinalului de la Antena 1 se află, în prezent, în SUA, alături de colegii lui de trupă.

Citește și: Cum l-a surprins Dani Oțil pe fiul său în platoul de la Neatza. Micuțul Tiago „i-a luat locul” tatălui său: „Pot ieși la pensie”

Iar pentru a explica întreaga situație, acesta a intrat în direct, prin videocall. Deși peste Ocean era ora 2 dimineața, Florin Ristei a vorbit cu colegii lui de platou și mai mult, nu a ratat ocazia de a avea un schimb de replici savuros cu colegii lui de platou.

„Ce faci suflet cald și frumos pe acele tărâmuri îndepărtate?”, l-a întrebat Radu Bucălae.

„Sunt aici pe o terasă, la ora 2:41 dimineața, pe o terasă în Los Angeles de unde văd semnul cu Brașov. Pardon, cu Hollywood. Scuze, scuze. Lumina asta, e crucea de pe Caraiman”, a răspuns acesta.

„El a plecat și glumele după el”, a completat Cuza. „Uite, mă, că ne mai ține minte, chiar dacă a ajuns în America”, a mai adăugat prezentatorul.

Colegii lui de la matinal au vrut să afle și când revine de pe tărâm american pe platourile de filmare. „Te cere țara asta, măi Florine. S-a făcut o petiție”, a intervenit și Ilona.

„Să știți că mă întorc. Miercuri sunt la televizor!”, a anunțat Florin Ristei, în direct la Super Neatza, în ediția de dumicină, 28 ianuarie 2024.

Florin Ristei și Ilona Brezoianu fac din nou echipă la Te cunosc de undeva! sezonul 20

Cu gândul la marele premiu au venit în cel de-al 20-lea sezon Te cunosc de undeva! şi Ilona şi Ristei. „Vrem să nimicim toate echipele din sezonul ăsta!”, dezvăluie amuzat Florin Ristei, care spune că trofeul sezonului 20 este unul pe care oricine şi l-ar dori în palmares.

„Câştigăm sezonul ăsta, iar dacă nu câştigăm, ne vom faulta colegii. Mi-am propus să le facem concurenţă neloială”, glumeşte matinalul SuperNeatza. La fel ca în echipa Connect-R & SHIFT şi aici există o „jumătate” mai prietenoasă: „Eu vin cu gânduri paşnice, sunt într-o perioadă a mea zen, foarte relaxată, în care vreau să mă simt bine şi să fiu prietenoasă cu toţi colegii mei!”.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 24 ianuarie 2024. Ilona Brezoianu a cedat psihic și a început să plângă. Ce a mărturisit

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x