Antena Căutare

Încă un succes pentru ”Neatza”! Titlul de "cel mai bun cuplu de prezentatori" a fost acordat lui Răzvan și Dani

Câştigătorii Premiilor RADAR DE MEDIA 2017 au fost aleşi în urma voturilor cititorilor într-un amplu proces de votare care s-a desfăşurat pe site-ul radardemedia.ro. Peste un milion de cititori unici şi-au votat favoriţii în cele două etape de votare.

Câştigătorii Premiilor RADAR DE MEDIA 2017 au fost aleşi în urma voturilor cititorilor într-un amplu proces de votare care s-a desfăşurat pe site-ul radardemedia.ro. Peste un milion de cititori unici şi-au votat favoriţii în cele două etape de votare.

Astfel, în seara zilei de 26 octombrie, la Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2017, au fost desemnați câștigătorii.

Ei bine, trofeul pentru cel mai bun cuplu de prezentatori în 2017 le-a revenit celor mai îndrăgiți prieteni ai dimineților noastre, Răzvan și Dani, moderatorii matinalului Antenei 1, ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

În fiecare zi, de luni până vineri, cei doi vă așteaptă ce voie bună și invitați de seamă, de la 8 fix!

Revedere cu... dragoste. Femeia care l-a făcut pe Dani să o ceară de căsătorie a apărut în platoul „Neatza”: „Mi-aduc am... Flavia atentează la paharele de apă ale colegilor de emisiune: "Vin însoțite și de un blestem"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x