Antena Căutare

Magicianul Robert Tudor a sunat-o pe mama Ramonei Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce i-a zis în direct: ”Auzi, doamnă...”

Momente haioase în platoul Neatza cu Răzvan și Dani, când magicianul Robert Tudor discuta la telefon cu mama Ramonei Olaru.

colaj de imagini cu ramona olaru, magicianul robert tudor si colegii de la neatza Galerie
Momente haioase în platoul Neatza cu Răzvan și Dani, când magicianul Robert Tudor discuta la telefon cu mama Ramonei Olaru. | Antena 1

Robert Tudor a avut un dialog amuzant cu mama Ramonei Olaru. De la celălalt capăt al firului, aceasta i-a făcut jocul magicianului și s-au distrat împreună.

Magicianul Robert Tudor a sunat-o pe mama Ramonei Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce i-a zis în direct: ”Auzi, doamnă...”

Magicianul Robert Tudor a sunat-o pe mama Ramonei Olaru în ediția din 7 martie 2024. El a vrut să facă un truc și, cu această ocazie, a întrebat-o dacă vrea să-i fie soacră.

”Ce faceți, doamnă? Sărumâna mamă. Ce faci, mămico?”, a întrebat magicianul Robert Tudor. ”Păi, ce să fac, îți dai seama că nici nu mai am cuvinte acum că te-am auzit.”, a răspuns mama asistentei de la Neatza cu Răzvan și Dani.

”Auzi, doamnă, m-ați face un ginere?”, a continuat Robert Tudor. ”Te-aș fi făcut dacă nu erai însurat”, a venit răspunsul doamnei.

Citește și: Emma de la ZU și Tavi Colen, apariție rară la TV, în calitate de cuplu. Cum a început povestea lor de dragoste

”Sunt pâinea lui Dumnezeu, dacă era să fiu cu Ramona... stăteam cuminte, cuminte. Doamnă, să-mi spuneți, vă rog, vă mai aduceți aminte când s-a născut Ramona prima dată?”, a mai spus magicianul.

”Ramona s-a născut doar o dată, pe 7 iulie. Da, îmi aduc aminte la ce oră s-a născut, după 12 noaptea. 12:30, nu știu.”, a zis mama Ramonei.

Atunci, magicianul Robert Tudor a rugat-o pe Ramona, căreia îi pusese un ceas în palmă, să se uite la el. A fost momentul în care tot platoul a izbucnit în râs, căci ora nu era schimbată, era tot 10:30. Astfel, lui Robert Tudor nu i-a ieșit trucul magic pe care îl face la botez, cum mărturisise anterior.

Amuzat și el, uitase că avea o conversație cu mama vecinei de la Neatza. I-au amintit colegii, și a mers la telefon să încheie discuția.

”Iertați-mă, doamnă că m-am luat cu altele. Sărumână, la mulți ani”, a concluzionat Robert Tudor, care a invitat-o la concertul lui de la Constanța.

Citește și: Gelu Voicu, apariție la TV alături de copiii săi. Replica Sofiei care l-a amuzat pe Răzvan Simion: „Ea ți-a rupt inima în 4?”

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x