Antena Căutare

Mai ”tineri”, mai frumoși și la fel de simpatici! Răzvan și Dani au spus ”Neatza” din casă nouă, în cel de-al nouălea sezon!

Start în cel de-al 17-lea sezon de Neatza cu Răzvan şi Dani! Cel mai iubit matinal din România, cu Răzvan și Dani la ”cârma”, are și un platou nou-nouț, în care vă invităm în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la 8 fix.

Start în cel de-al 17-lea sezon de Neatza cu Răzvan şi Dani! Cel mai iubit matinal din România, cu Răzvan și Dani la ”cârma”, are și un platou nou-nouț, în care vă invităm în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la 8 fix.

Dar să-i luam pe rând! Amalia, Flavia, Cătălin Oprișan, Puberu, toată echipa s-a instalat deja în noua casă și cu toții sunt pregătiți să ofere telespectatorilor diminețile perfecte.

„După mulți ani ne mutăm în casă nouă. Studioul arată senzațional. În rest… „Neatza” e o familie. Nu facem schimbări bruște, vă lăsăm să descoperiți încet. La urma urmei, nici în familie, dacă fata cea mică vine acasă cu un tip tatuat… nu o face brusc”, a mărturisit matinalul Dani.

Băieți, bine ați revenit! Suntem cu ochii pe voi!

Din 5 septembrie, la Antena 1, Răzvan și Dani spun Neatza din casă nouă... ”Neatza cu Răzvan și Dani” a revenit în forță, în cel de-al nouălea sezon. Flavia are un look nou-nouț!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x