Antena Căutare

Catedrala Notre Dame, distrusă de flăcări! Cristina Bazavan, detalii cutremurătoare din Paris: „Oamenii stăteau și cântau ca la priveghi”

Neatza cu Răzvan și Dani. De 12 ore, întreaga omenire asistă, cu sufletul la gură, la un adevărat dezastru. Un incendiu devastator a cuprins catedrala Notre Dame din Paris. Cristina Bazavan a dat detalii cutremurătoare de la fața locului.

Neatza cu Răzvan și Dani. De 12 ore, întreaga omenire asistă, cu sufletul la gură, la un adevărat dezastru. Un incendiu devastator a cuprins catedrala Notre Dame din Paris. Cristina Bazavan a dat detalii cutremurătoare de la fața locului.

850 de ani de istorie, artă şi creştinism aproape s-au transformat în cenuşă! Cristina Bazavan a povestit, prin telefon, din Paris, ce se întâmplă în aceste momente în apropierea catedralei Notre Dame.

„Zona e închisă, flăcările au fost stinse. Deși clădirea este distrusă, veștile sunt relativ bune. Structura a rămas solidă, fațada este întreagă, aceasta fiind și cea mai importantă miză pentru pompieri - să recupereze cât mai mult din clădire. Se pare că au recuperat și o parte din tablourile din interior. Azi-noapte, îmbrăcat în haine de doliu, președintele Macron a mers la fața locului și a declanșat o campanie de subscripție publică pentru strângere de fonduri ca să repare catedrala.”

„Azi-noapte, lângă Sena, undeva foarte aproape de Notre Dame, oamenii stăteau și cântau ca la priveghi. (...) Localnicii erau cu mâna la gură, cu lacrimi în ochi, plângeau...ziceai că era Apocalipsa”, a adăuat aceasta.

Dani Oțil le-a pus pe Ramona și Amalia la muls vaca! „Astăzi o să facem un alt tip de sport, Fusion Fitness Farm”... I-a dat lumea peste cap! Dani Oțil: „Dacă sar să te sărut, se întâmplă ceva?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x