Antena Căutare

Legătura neștiută dintre Florin Ristei și Ramona Olaru! Asistenta TV a spus totul: ”E un prieten din copilărie!”

Ramona Olaru și Florin Ristei au fost prieteni în copilărie, iar totul a ieșit la iveală astăzi, în direct, la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. 

Ramona Olaru și Florin Ristei au fost prieteni în copilărie, iar totul a ieșit la iveală astăzi, în direct, la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ramona și Florin Ristei au fost surprinși în timp ce-și făceau poze pentru rețelele de socializare, iar matinalii i-au luat la întrebări imediat.

Citește și: Ramona Olaru, despre primul loc de muncă: Am fost ospătăriță la barul din sat

”E doar un prieten din copilărie!”, e explicat rapid Ramona, în timp ce Răzvan a completat: ”Acum ai copilărit la Galați?”

Ramona Olaru, un izvor nesecat de informații! Dani Oțil: "Cum poți să ții minte toate versurile astea, la școală țineai minte la fel de bine o lecție?"

”Păi tu erai la Drajna și el era la Galați”, a mai spus și Dani, în timp ce ea a explicat: ”Aveam găletușe cu nisip.”

Dani Oțil se pregătește de căsătorie?! Mărturisiri neașteptate făcute în direct:”Mi-am verificat zestrea. Dacă mă însor,... Elena Hasna, fetița-fenomen de la ”Next Star”, e majoră: ”Vin săptămânal la București pentru ore de canto!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x